comScore

Göztepe Göztepe

Transfer Haberleri: Göztepe, Samed Ali Kaya'yı transfer etti

18 Temmuz 2018, Çarşamba 13:59
Transfer Haberleri: Göztepe, Samed Ali Kaya'yı transfer etti

Göztepe, forvet hattına Samed Ali Kaya'yı transfer etti.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Göztepe, geçen sezonu Menemen Belediyespor'da tamamlayan Samed Ali Kaya'yı renklerine bağladı. Yeni sezon öncesinde golcü arayışlarını sürdüren Sarı-kırmızılı takım, 23 yaşındaki oyuncu 3 yıllık sözleşme imzaladı.
 

Göztepe Transfer: Samed Ali Kaya kimdir, kaç yaşında?


10 Eylül 1995 tarihinde Kayseri'de dünyaya gelen Samed Ali 2011 yılında Kayserispor forması ile profesyonel futbol kariyerine başladı. Kayserispor, Tarsus İdman Yurdu, Kayseri Erciyesspor, Erzin Belediyespor ve son olarak Menemen Belediyespor forması giyen Samed Ali 2017-2018 sezonunu 25 gol ile tamamladı.
 

Göztepe, başka golcü alacak mı?


Kadrosunda Nabil Ghilas dışında başkası golcüsü bulunmayan Göztepe, Samed Ali Kaya'yı renklerine bağlamasına rağmen golcü arayışlarına devam ediyor. Yönetim, bonservis bedeli olmayan bir futbolcu konusunda da arayışlarına devam ediyor. Yönetimin yüksek maliyeti nedeniyle Abel Hernandez'den vazgeçtiği ifade edilirken Beşiktaş'ın Vagner Love konusundaki kararını bekliyor. İzmir ekibi, Beşiktaş'ın Vagner Love ile yollarını ayırma kararı alırsa kiralık olarak bu futbolcuyu kadrosuna katmak istediği konuşuluyor. Yine yönetimin Osmanlıspor ile yollarını ayırmayı düşünen Sokol Cikalleshi'yi de alternatifleri arasında tutuyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!