comScore

Göztepe Göztepe

Süper Lig'in penaltı canavarı Beto

22 Eylül 2018, Cumartesi 20:19
Süper Lig'in penaltı canavarı Beto

Göztepe'nin Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada 44. dakika Beto, Burak Yılmaz'ın penaltısını kurtarmayı başardı. Beto, Türkiye kariyerinde 1 penaltı daha kurtardı.

FutbolArena - Göztepe'nin kalecisi Beto, penaltı kurtarmaya devam ediyor. İki sezondur Süper Lig'de mücadele eden Portekizli kaleci, Süper Lig kariyerinde kalesine kullanılan 8 penaltı atışından 5'ini çıkardı.
 

Beto'nun Göztepe'deki penaltı kurtarışları


Karşılaşmanın 44. dakikasında Burak Yılmaz, penaltı noktasına giderken yaptığı vuruşu Portekizli kaleci Beto çıkardı. Burak Yılmaz'ın penaltı atışında kaleci Beto gole izin vermedi.

Geçen yıl ligde Deniz Türüç, Güray Vural, Selezynov'un penaltı atışlarını çıkaran tecrübeli eldiven, bu sezonda Trabzonspor maçında Burak Yılmaz'ın penaltı atışını çıkardı.
 

Beşiktaş Haberleri: Beto'nun Pepe hakkında açıklaması


Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Beto, Portekiz Milli Takımı'nda beraber forma  giydiği Pepe'nin bu sezon gol yollarında oldukça başarılı olduğunu söylerken, vatandaşı hakkında “Pepe, bu ara gol konusunda başarılı gidiyor. Milli takımda istediği kadar atsın ama Türkiye açısından bakarsak biz rakibiz. O yüzden ne kadar az gol atarsa, bizim için o kadar iyi” diye konuştu.
"İYİ YOLDAYIZ"

Takım olarak ilk 5 haftayı olumlu geçirdiklerini ifade eden Portekizli kaleci, “Maalesef sonuca dökemedik. Fakat bu son maçta da gösterdik ki takımımız iyi yolda, iyi şekilde çalışıyoruz, iyi şeyler ortaya koyuyoruz. Umuyorum gelecek maçlarda bu artarak devam edecek. Yeni gelen arkadaşlar da takıma adapte oldu" dedi.

Göztepe ile ilgili haberlere Göztepe Haberleri sekmemizden takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!