comScore

Göztepe Göztepe

Göztepe'de hedef forvet transferi!

15 Aralık 2017, Cuma 17:49
Göztepe'de hedef forvet transferi!

Göztepe devre arası transfer döneminde yeni bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

FutbolArena Özel - Göztepe transfer döneminde golcü bir oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Listede Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek dışında Trabzonspor'dan Hugo Rodallega ve Başakşehir'den Stefano Napoleoni de var. 

NABİL GHİLAS VE ÖMER ŞİŞMANOĞLU İSTENENİ VEREMEDİ!
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe devre arasında takıma mutlaka bir golcü transfer etmeyi planlıyor. Göz Göz'de Jahovic dışında golcü kimliği ile oynayan Ömer Şişmanoğlu ve Nabil Ghilas'ın formsuzluğunun yanı sıra istenilen katkıyı verememesinden dolayı yönetim golcü arayışlarına başladı.


Göztepe'nin transfer listesi


Göztepe'nin golcü adayları listesinde üç önemli futbolcu yer alıyor. Teknik direktör Tamer Tuna'nın ‘Süper Lig'i bilen oyuncu transfer edeceğiz' açıklamasının ardından yurt dışından golcü yerine gözler Türkiye'de Süper Lig'de oynayan forvetlere çevrildi. Listenin başında ise sezon başında da gündeme gelen fakat o dönem transferi gerçekleşmeyen Hugo Rodallega için tekrar görüşmeler yapılacak. Süper Lig'de fazla forma şansı bulamayan Kolombiyalı futbolcunun forma giyemediği için mutsuz olduğu biliniyor. Rodollega için son karar Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a ait.

PEKTEMEK VE NAPOLEONİ DE LİSTEDE

Göz Göz'in listesindeki diğer bir isim Mustafa Pektemek. Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Alvaro Negredo'nun ardından üçüncü forvet durumundaki Pektemek, kulüpler anlaşırsa sezon sonuna kadar kiralanacak. Yine Medipol Başakşehir'in İtalyan golcüsü Stefano Napoleoni'de listede yer alıyor. Tamer Tuna'nın bu üç oyuncuya onay verdiği belirtildi.


Göztepe'de Adama Traore ve Peybernes'in sakatlıklarında son durum


Göztepe'nin sol bekinde oynayan Adama Traore'den kötü haber geldi. Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanacak Malatyaspor maçı öncesinde sol dizinden sakatlanan Fransız oyuncunun ilk yarıyı kapattığı belirtildi. Bu futbolcu, Konyaspor ve Galatasaray ile oynanacak lig maçlarında forma giyemeyecek. Öte yandan 6 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Peybernes'in tamamen iyileştiği ve oynayabilecek durumda olduğu belirtildi. Malatyaspor maçında yedek kulübesinde oturan Fransız stoper, sakat olduğu için formasını Kosanovic'e kaptırmıştı. Kadu ile birlikte iyi bir ikili oluşturan Peybernes'in form durumuna göre formayı geri alması bekleniyor. Diğer taraftan grip olduğu için Malatyaspor maçında forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun hastalığının da tamamen geçtiği forma giyebileceği belirtildi.

Göztepe ile ilgili tüm gelişmeleri Göztepe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!