Göztepe, Tamer Tuna'nın sözleşmelerini uzatacak mı?
Göztepe yönetimi, fazla teknik adamlık deneyimi olmayan ve Süper Lig'de bundan önce takım çalıştırmadığı için Tamer Tuna ile ilk başta temkinli davranış sadece 1 yıllık kontrat yapmıştı.
Yaşanan 9 haftalık süreçte Tamer Tuna, başta yönetim, camia ve taraftarlardan geçerli not aldı. Yönetimin yakın tarihte hoca ile bir araya gelerek yeni bir sözleşme teklif edeceği ifade edildi. Göztepe yönetiminin bu kararı almasında ise Tamer Tuna'nın başka takımların gözdesi olduğu iddiası ortaya atıldı.
Tamer Tuna, Beşiktaş'ın başına mı geçecek?
Tamer Tuna hakkındaki en önemli iddia ise yakın tarihte A Milli Takım'da yaşanacak teknik direktörlük değişikliği olarak gösteriliyor. Buna göre Lucescu'nun A Milli Takım'ın başından ayrılacağa o koltuğa ise Şenol Güneş'in oturacağı iddiaları gösteriliyor.
Başkan Fikret Orman'ın her ortamda Tamer Tuna'ya güvendiğini belirtmesi ve ona kapılarının açık olmasını ifade etmesi Şenol Güneş ayrılırsa Tamer Tuna Beşiktaş'ın başına geçebilir şeklinde yorumlanıyor.
Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

