comScore

Göztepe Göztepe

Göztepe - Konyaspor beIN Sports canlı şifresiz izle (Göztepe Konya CANLI)

30 Eylül 2018, Pazar 15:37
Göztepe - Konyaspor beIN Sports canlı şifresiz izle (Göztepe Konya CANLI)

Göztepe ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında karşılaşacak. Göztepe - Konyaspor maçı şifresiz olarak canlı nasıl izlenir sorusunun cevabı haberimizde.

Göztepe - Konyaspor beIN Sports şifresiz izle! Süper Lig'de Göztepe - Konyaspor, Bornova Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Göztepe - Konyaspor maçını izlemek isteyen futbolseverler için tüm detayları bir araya getirdik. Göztepe - Konyaspor canlı izle seçeneği var mı? Göztepe - Konyaspor maçını şifresiz izlemenin yolları var mı? Tüm soruların yanıtları haberimizde.
 

Göztepe - Konyaspor Süper Lig puan durumu (30 Eylül Pazar)


Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 7. Hafta mücadelesinde, 9 puan 0 averaj ile 11. sırada yer alan Göztepe, 11 puan 3 averaj ile 6. sırada yer alan Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.


Göztepe - Konyaspor sakat, eksik ve cezalılar


Ev sahibi Göztepe'de sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, Konyaspor'da ise Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Adis Jahovic cezası nedeniyle oynayamayacak.
 

Göztepe - Konyaspor maçı ilk 11'ler


Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Reis, Traore, Alpaslan, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jerome.
Konyaspor: Serkan, Skubic, Selim, Uğur, Ferhat, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Ömer Ali, Fofana, Yatabare.
 

Göztepe - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Göztepe - Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında karşı karşıya gelecek. 30 Eylül Pazar günü saat 16:00'da oynanacak bu maç Bein Sports'tan canlı ve şifreli yayınlanacak. Bein Sports izle seçeneğini arayan futbolseverler için tüm bilgileri haberimizde derledik. 
 

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da! 
 

beIN Sports şifresiz canlı izlenir mi?

Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.

Göztepe - Konyaspor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!