comScore

Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz İZLE, Göztepe - Trabzonspor beIN Sports şifresiz (Göztepe - Trabzonspor şifresiz yayın)

28 Nisan 2021, Çarşamba 15:51
Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz İZLE, Göztepe - Trabzonspor beIN Sports şifresiz (Göztepe - Trabzonspor şifresiz yayın)

Göztepe - Trabzonspor canlı izle, Göztepe - Trabzonspor şifresiz izle, Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz yayın gibi aramalar yapan futbolseverler için haberimizi hazırladık.

Göztepe - Trabzonspor izle, Göztepe - Trabzonspor canlı izle, Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz, Göztepe - Trabzonspor şifresiz yayın, Göztepe - Trabzonspor şifresiz canlı yayın gibi aramalar yapan futbolseverler için haberimizi hazırladık. Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak Göztepe - Trabzonspor maçının ilk 11'leri ve canlı yayın bilgileri burada.


Göztepe - Trabzonspor Süper Lig puan durumu


Bordo-mavililer, bugüne dek oynanan 25 karşılaşmada galibiyet sayısında rakibine 11-5 üstünlük sağladı. Taraflar, 9 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 36 gol atarken kalesinde 19 gol gördü.
İzmir'deki maçlar
Trabzonspor, İzmir'de oynadığı 12 maçta sadece 2 mağlubiyet aldı. 4 karşılaşma bordo-mavili takımın üstünlüğü ile sona ererken 6 maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, son 2 sezonda İzmir deplasmanından 3-1'lik galibiyetle döndü.

GÖZTEPE - TRABZONSPOR İLK 11'LER

Göztepe ilk 11'i: İrfan Can, Gassama, Kerim, Atınç, Berkan, Obinna, Soner, Diabate, Halil, Cherif, Jahovic.

Trabzonspor ilk 11'i: Uğurcan, Serkan, Hosseini, Vitor Hugo, Marlon, Baker, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.


Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz izle (Göztepe - Trabzonspor beIN SPORTS izle)


Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig'de karşılaşacak. Göztepe - Trabzonspor maçı 28 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. Göztepe - Trabzonspor maçının canlı anlatım ve yorum takibini FutbolArena TV'de yayınlanan Maç Günü programından yapabilirsiniz. Süper Lig'in 38. haftasında Göztepe - Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Göztepe - Trabzonspor mücadelesi beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak. Göztepe - Trabzonspor canlı, Göztepe - Trabzonspor izle, Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz, Göztepe - Trabzonspor şifresiz izle, Göztepe - Trabzonspor canlı şifresiz yayın gibi aramaların yanıtları için haberimizi hazırladık. Göztepe - Trabzonspor mücadelesi beIN SPORTS ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!