comScore

Göztepe - Ankaragücü canlı izle, Göztepe - Ankaragücü şifresiz izle (Göztepe - Ankaragücü beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

26 Mayıs 2019, Pazar 18:42
Göztepe - Ankaragücü canlı izle, Göztepe - Ankaragücü şifresiz izle (Göztepe - Ankaragücü beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Göztepe - Ankaragücü maçı saat 19:00'da başlayacak. Göztepe - Ankaragücü maçını beIN Sports 3 yayınlayacak. Göztepe - Ankaragücü maçını canlı ve şifresiz izlemek için bilmeniz gerekenler haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 34. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Göztepe ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Ankaragücü geçtiğimiz hafta ligde kalmayı garantilemişti. Göztepe ise bu maçı kazanması halinde ligde kalmayı başaracak. Göztepe - Ankaragücü maçı 11'leri belli oldu. Göztepe - Ankaragücü maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Göztepe - Ankaragücü maçını canlı ve şifresiz izlemek için bilmeniz gerekenler haberimizde. 
 

Göztepe - Ankaragücü maçı 11'leri


Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan, Titi, Berkan, Poko, Castro, Serdar, Halil, Deniz Kadah, Jerome

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Alihan, Pazdan, Cebrail, Moke, İlhan, Sacko, Canteros, Scarione, Orgill


Süper Lig küme düşme hattı son maçlar (Göztepe, Bursaspor, Erzurumspor maçları)


Süper Lig'in son haftasında küme düşme hattında yer alan Göztepe sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Bursaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'a, Erzurumspor da Kayserispor'a konuk olacak. Son maçlar öncesi Göztepe 35, Bursaspor 34, Erzurumspor 32 puanda. 
Maçların programı

19.00 Göztepe - Ankaragücü
19.00 Yeni Malatyaspor - Bursaspor
19.00 Kayserispor - Erzurumspor


Göztepe - Ankaragücü maç haberleri


Ligin son haftasında Ankaragücü'nü konuk etmeye hazırlanan Göztepe'yi bu karşılaşmada taraftarları büyük bir destek vermeye hazırlanıyor. Lig kalmak için hafta boyunca takımlarını motive eden sarı-kırmızılı taraftarların yarına özel görsel şovlar hazırlayacağı öğrenildi. Karşılaşmanın biletleri çıktığı gün yaklaşık 5 dakika içinde tüketilirken, Bornova Stadı yarın tarihi günlerinden birini yaşayacak. Konuk Ankaragücü taraftarları da kendilerine ayrılan biletleri tüketti. (İHA)


 

beIN Sports canlı HD maç izle (Göztepe - Ankaragücü beIN Sports canlı)


Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar Bein Sports kanalından canlı yayınla izleyenlere ulaşıyor.
 

Göztepe - Ankaragücü beIN Sports 2 canlı yayın


Spor Toto Süper Lig 34. haftasında Göztepe ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Göztepe - Ankaragücü maçı saat 19:00'da başlayacak. Göztepe - Ankaragücü maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Göztepe - Ankaragücü maçını canlı ve şifresiz izlemek için Göztepe - Ankaragücü canlı izle, Göztepe - Ankaragücü şifresiz izle, Göztepe - Ankaragücü bein sports izle, Göztepe - Ankaragücü bein sports canlı izle, Göztepe - Ankaragücü bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapılıyor. Göztepe - Ankaragücü maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!