FutbolArena - Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan'da kendisi ile birlikte forma giyen Brezilyalı Carlos Eduardo'yu Trabzonspor'a önerdi.
Gökdeniz Karadeniz'in Trabzonspor'a önerdiği futbolcu
Trabzonspor'da Marko Marin'le sezon sonunda yollar ayrılacak. Alman oyuncu için Chelsea'ye ödenecek rakam ve kendisinin istediği yıllık ücret sonrasında bordo-mavili yönetim Marin'le vedalaşma kararı aldı. Takıma katılacak yeni 10 numara konusunda ise eski bir dosttan, Gökdeniz Karadeniz'den yardım geldi.
Gökdeniz Karadeniz'in önerdiği Carlos Eduardo kimdir?
Gökdeniz, Rubin Kazan'da kendisi ile birlikte forma giyen Brezilyalı Carlos Eduardo'yu yönetime teklif etti. 28 yaşındaki oyuncunun çok iyi bir futbolcu olduğunu, kendisine kefil olduğunu, Rusya'dan ayrılmak istediği için Rubin'le sözleşme yenilemediğini anlattı.
Eduardo ile konuştuğunu ve Trabzonspor'dan bir teklif gelmesi durumunda kabul edebileceğini anlattı. Fenerbahçe efsanesi Alex'e benzer özellikleri olduğunu iddia ettiği sol ayaklı Carlos Eduardo'nun, Trabzonspor'un Alex'i olabileceğinden bahsetti. Trabzonspor yönetimi ise Eduardo'nun menajeri ile temas kurma kararı aldı.
2010 yılından bu yana Rubin Kazan forması giyen 29 yaşındaki futbolcu 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Hoffenheim'den transfer edilmişti. Orta sahada görev yapan Carlos Eduardo, 6 kez de Brezilya Milli Takımı forması giydi. Carlos Eduardo'nun transfermarkt değeri ise 3.5 milyon Euro

