comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

Gençlerbirliği 6-0 Amedspor maç özeti ve golleri

29 Aralık 2016, Perşembe 20:07
Gençlerbirliği 6-0 Amedspor maç özeti ve golleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile Amedspor karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği Amedspor maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda mücadele eden Gençlerbirliği ile Amedspor karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği Amedspor maçının özeti ve golleri haberimizde yer alıyor.
 

Gençlerbirliği Amedspor maçı kaç kaç bitti?


Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun oynayan Gençlerbirliği, 1 ve 12. dakikalarda Marko Milinkovic'in golleriyle skoru bir anda 2-0'a getirdi. 14'te Ahmet Oğuz frikikten attığı golle farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip 47'de Samuel Owusu, 60'ta Ahmet Oğuz ve 82Ede Vedat Muriqi ile maçı 6-0 kazandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Vedat Muriqi bir penaltıdan yararlanamadı.
 

Gençlerbirliği'nin Türkiye Kupası maçları


Teknik Direktörlüğe Ümit Özat'ın gelmesiyle çıkış yakalayan Gençlerbirliği kupada 3. ön eleme turunda Pendikspor'u yenip gruplara kalmıştı. 

Gruplarda ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Gençlerbirliği 2. maçta da Menemen Belediyespor'u sahasında 3-0 yenmişti. Başkent ekibi 3. maçında da Amedspor'u 6-0 mağlup ederek gruptaki puanını 9'a çıkardı.


Amed Sportif'in Türkiye Kupası maçları


Geçen sezon Türkiye Kupası'nda önemli bir başarı yakalayan 2. Lig ekibi Amed Sportif deplasmanda Bursaspor'u elemiş ve çeyrek finalde de Fenerbahçe'ye elenmişti. Bu sene 2. Lig'de grubunda 4. sırada yer alan Amed Sportif geçtiğimiz haftalarda en önemli gol silahlarından Şehmuz'u trafik kazasında kaybetmişti.
Son 5 maçında galibiyet alamayan Amed Sportif düşüş içinde. Amed bu sezon Türkiye Kupası'nda 2. Tur'da Niğde Belediyespor'u 3. Tur'da da Keçiörengücü'nü elemiş ve gruplara kalmıştı. Gruplarda ise ilk maçta Menemen Belediyespor'a deplasmanda 2-1 yenildiler ve Fenerbahçe ile de iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Amedspor, Gençlerbirliği'ne ise 6-0 mağlup oldu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!