comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

Ümit Özat'tan Gençlerbirliği'nin küme düşme sonrası flaş itiraf

12 Mayıs 2018, Cumartesi 19:04
Ümit Özat'tan Gençlerbirliği'nin küme düşme sonrası flaş itiraf

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Gençlerbirliği'nin, Süper Lig 33 haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasıyla birlikte küme düşmesinin ardından teknik direktör Ümit Özat, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. 


Ümit Özat maç sonu açıklamaları (Kasımpaşa - Gençlerbirliği)


"BU KULÜP 40 GÜNDE BU HALE GELMEDİ"

Biz vicdaden çalışıyor ve rahatız. Şehirle ilgili çok bir şey söylemek doğru olmaz. Ortada bir başarısızlık var. Bunda hepimiz pay sahibiyiz. Kimsenin de bundan pay çıkarmamasının gereği yok. Dolayısıyla önümüzde uzun bir zaman var. Nerede yanlış, doğru yaptık bakacağız. Gençlerbirliği tekrar küllerinden doğabilecek bir yapıya sahip. Bu kulüp 40 günde bu hale gelmedi. 
"BU KULÜBÜ ANKARAGÜCÜ GİBİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Bu kulübü Ankaragücü gibi yapmaya, parçalamaya yapmaya çalışıyorlar. Bu kulüp böyle olmamalı. Rahmetli öldü, taraftar arttı. Rahmetli Cavcav zamanında küfür edemeyenler bugün tribünde söz sahibi olmaya başladı. Öyle taraftarlık olmaz. Artık herkes biraz daha duyarlı olmalı. Geçen hafta bırakmıştım. Başkanın ısrarı üzerine görevde kaldım. Saklanacak halimiz yok. Ancak yeni sezonda görevde olmayacağım. 

"PARAMIZ BİTTİ DİYE DİYE..."

Maalesef paramız bitti, paramız bitti diye diye, buraya kadar geldik. Keşke paramız gerçekten bitseydi de bu takım ligde kalsaydı. 

Son dakika Gençlerbirliği Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!