comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

Gençlerbirliği'nde Beşiktaş'ı yıkan adam Vedat Muriqi

13 Ekim 2017, Cuma 23:23
Gençlerbirliği'nde Beşiktaş'ı yıkan adam Vedat Muriqi

Gençlerbirliği Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş karşısında sürpriz bir galibiyet alırken Vedat Muriqi performansı ile ön plana çıktı.

FutbolArena Analiz - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş'ı ağırladı. Bu maç öncesinde 4 puanla son sırada yer alan Gençlerbirliği sürpriz bir galibiyet alırken Vedat Muriqi performansı ile fark yarattı.


Vedat Muriqi'nin Beşiktaş maçı performansı


Kosova'nın 23 yaşındaki pivot santrforu Vedat Muriqi bu sezon siftahı Beşitaş karşısında yaptı. Bu sezon oynadığı 5 maçta golle tanışamayan Muriqi, Beşiktaş karşısında ise hem golünü attı hem de performansı ile takımına büyük katkı sağladı. 

Çektiği tek şutta golünü atan Vedat Muriqi tam 4 anahtar pas atarken 4 kez de hava topu aldı ve belki de havadan Pepe'yi en çok zorlayan santrfor oldu. 
Uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken genç oyuncu bir kez adam geçerken, 2 kez ofsayta düştü. 39 kez topla buluşan Muriqi, hücumda olduğu kadar savunmada da takımına yardımcı oldu. 

Vedat Muriqi tam 5 kez kendi ceza sahasından pozisyon uzaklaştırırken bir kez de Beşiktaşlı futbolcuların şutunu blokladı. 

Süper Lig ile ilgili tüm analizlerimizi Süper Lig Analiz sayfamızdan takip edebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!