comScore

Gençlerbirliği Denizlispor canlı izle - Gençler Denizli şifresiz İZLE (Bein Sports 2 canlı yayın)

19 Ekim 2020, Pazartesi 19:19
Gençlerbirliği Denizlispor canlı izle - Gençler Denizli şifresiz İZLE (Bein Sports 2 canlı yayın)

Gençlerbirliği Denizlispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Gençlerbirliği Denizlispor maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için grekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gençlerbirliği Denizlispor canlı izle, Gençlerbirliği Denizlispor şifresiz izle, Gençlerbirliği Denizlispor canlı yayın, Gençlerbirliği Denizlispor şifresiz yayın için bilgileri bir araya getirdik. Süper Lig'de Gençlerbirliği Denizlispor maçı saat 20:00'da başlayacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan Gençlerbirliği Denizlispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Gençlerbirliği Denizlispor maçının 11'leri belli oldu. Gençlerbirliği Denizlispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Gençlerbirliği Denizlispor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 

İLK 11'LER
Gençlerbirliği'nin 11'i: Nordfeldt, Johansson, Toure, Diego, Polomat, Berat, Piris, Candeias, Sefa, Furman, Stancu

Yukatel Denizlispor'un 11'i: Pantilimon, Lopes, Mustafa, Subotic, Özer, Bakalorz, Mesanovic, Varela, Recep, Sagal, Rodallega

 

Gençlerbirliği Denizlispor maçı haberleri



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 5. haftasındaki müsabakaları yönetecek hakemleri açıkladı. Yukatel Denizlispor'un, 19 Ekim 2020 Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hakemleri belli oldu. Denizlispor ile Gençlerbirliği arasında 19 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını Candaş Elbil ile Gökhan Barcın yapacak. (İHA)
 


Gençlerbirliği Denizlispor beIN Sports 2 canlı yayın



Süper Lig 5. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile Denizlispor karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği Denizlispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Gençlerbirliği Denizlispor canlı izle, Gençlerbirliği Denizlispor şifresiz izle, Gençlerbirliği Denizlispor bein sports izle, Gençlerbirliği Denizlispor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!