comScore

Gazişehir - Osmanlıspor canlı izle, Gazişehir - Osmanlıspor şifresiz izle (Gazişehir - Osmanlıspor beIN Max 2 / beIN Sports canlı ve şifresiz izle)

22 Mayıs 2019, Çarşamba 20:43
Gazişehir - Osmanlıspor canlı izle, Gazişehir - Osmanlıspor şifresiz izle (Gazişehir - Osmanlıspor beIN Max 2 / beIN Sports canlı ve şifresiz izle)

Gazişehir FK - Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçı saat 21:00'da başlayacak. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için bilmeniz gerekenler haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Gazişehir FK ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçı saat 21:00'da başlayacak. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçını beIN Sports yayınlayacak. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçının 11'leri belli oldu. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için müsabakaya dair tüm bilgiler haberimizde. 
 

Gazişehir - Osmanlıspor maçı 11'leri


Gazişehir FK: Günay, Uğur, Yalçın, Oğuz, Prince, Gökhan Alsan, Mehmet Erdem, Bjarnason, Erhan Çelenk, Poepon, Oğulcan Çağlayan

Osmanlıspor: Karcemarskas, Caner, Ali Eren, Numan, Anıl, Sinan Kurt, Ayuk, Burhan Eşer, Hasan Kılıç, Lumanza, Mertan
 

Gazişehir FK - Osmanlıspor maçı haberleri


Gaziantep'te bu akşam oynanacak Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor Play-Off Yarı Final ilk maçı için heyecan hakim. Maç öncesi kentteki kurum ve kuruluş binaları, caddeler ve sokaklar bayraklarla süslenmiş durumda. Şehir protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler de sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ile taraftarları maça davet edip destek çağrısında bulunuyor. Geçtiğimiz sezon da Süper Lig yolunda Play-Off oynayan ve bu fırsatı final maçında penaltılar soncu kaçıran Gazişehir Gaziantep bu sezon şansızlığını kırmak istiyor. Maç öncesi Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcular da taraftara yönelik çağrıda bulunurken, kulüp sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile destek istedi. Gazişehir Gaziantep'in twitter hesabından paylaşılan videoda kaptan Günay Güvenç'in sesinden taraftarlara Süper Lig yolunda yanlarında olmaları çağrısında bulundu. (İHA)


beIN Max canlı HD maç izle (Gazişehir - Osmnalıspor beIN Max/beIN Sports canlı)


Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar Bein Sports kanalından canlı yayınla izleyenlere ulaşıyor.
 

Gazişehir FK - Osmanlıspor beIN Sports canlı yayın


Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Gazişehir FK sahasında Osmanlıspor'u ağırlayacak. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçı saat 21:00'da başlayacak. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçını beIN Max 2 yayınlayacak. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçını şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Gazişehir FK - Osmanlıspor canlı izle, Gazişehir FK - Osmanlıspor şifresiz izle, Gazişehir FK - Osmanlıspor bein sports izle, Gazişehir FK - Osmanlıspor bein sports canlı izle, Gazişehir FK - Osmanlıspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Gazişehir FK - Osmanlıspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!