comScore

Gazişehir FK Gazişehir FK

Gazişehir Gaziantep, Marius Sumudica ile sözleşme imzaladı

12 Haziran 2019, Çarşamba 17:56
Gazişehir Gaziantep, Marius Sumudica ile sözleşme imzaladı

Gazişehir Gaziantep, Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'te teknik direktörlük görevine Marius Sumudica getirildi. Hoca arayışlarında mutlu sona ulaşan Gaziantep ekibi, Süper Lig tecrübesi olan Rumen çalıştırıcı ile anlaşma sağladı.
 

Marius Sumudica Gazişehir Gaziantep ile anlaştı mı?


Gazişehir Gaziantep ile Marius Sumudica'nın toplantısı olumlu sonuçlandı. Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep, Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. 

Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasının ardından göreve Rumen teknik adam Sumudica getirildi. Tecrübeli çalıştırıcı Türkiye'de Kayserispor'da görev yaptıktan sonra Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına gitmişti.
YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Gazişehir Gaziantep ile anlaşan Marius Sumudica'nın yardımcıları belli oldu. Yardımcı antrenörler Cristian Petre, Gabi Margarit, Bebe Barbulescu, kaleci antrenörü Radu Sardescu ve analizci olarak Şener Gençtürk, Sumudica'nın ekibinde yer aldı.

FUTBOLARENA DUYURMUŞTU

FutbolArena, 10 Haziran Pazartesi gecesi Gazişehir Gaziantep'in Marius Sumudica ile 2 yıllık anlaşma sağladığını ve Rumen teknik direktörün Çarşamba günü Türkiye'ye geleceğini okuyucularına duyurmuştu.

Son dakika Gazişehir Gaziantep Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!