comScore

Gaziantepspor Gaziantepspor

Gazişehir Gaziantep'den 3 transfer birden

03 Ağustos 2019, Cumartesi 00:32
Gazişehir Gaziantep'den 3 transfer birden

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep transferde bombaları üst üste patlattı. Gazişehir Gaziantep, sosyal medya hesaplarından 3 isim ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep sil baştan bir kadro ile yeni sezona hazır. Gazişehir Gaziantep, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile Yuri Lodygin, Bartlomiej Pawlowski ve Souleymane Diarra ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.


Gazişehir Gaziantep Transfer: Gazişehir'den son dakika transfer açıklamaları


Zenit ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki kaleci Yuri Lodygin, Zaglebie Lubin'de oynayan Polonyalı sağ kanat oyuncusu Bartlomiej Pawlowski ve Souleymane Diarra ile gece yarısı sosyal medya hesaplarından sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP BU SEZON KAÇ TRANSFER GERÇEKLEŞTİRDİ?
Gaziantep temsilcisi, bu süreçte Kana Bıyık, Junior Morais, Pawel Olkowski, Muğdat Çelik, Papy Djilobodji, Ulaş Zengin, Alin Tosca ve Güray Vural ile kadrosunu güçlendirdi. Gazişehir Gaziantep, geçtiğimiz sezonun etkili isimlerinden Günay Güvenç, Mehmet Erdem Uğurlu, Oğuz Ceylan, Jefferson ve Kenan Özer'i tutma kararı almıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!