comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gazete manşetleri - Gazete Oku (30 Aralık 2016)

30 Aralık 2016, Cuma 09:56
Gazete manşetleri - Gazete Oku (30 Aralık 2016)

30 Aralık Cuma gazete manşetlerinde neler var? Gazetelerin spor sayfalarının manşetlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Gazetelerde günün manşetlerine çıkarılan haberleri sizler için bir araya getirdik. Gazete manşetlerinde olan haberleri FutbolArena derledi. 30 Aralık 2016 Gazete manşetlerini haberimizde okuyabilirsiniz.


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet gazetelerinin manşetleri


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet, Posta, Takvim, Star, Karar, Habertürk gibi gazetelerin manşetlerinde neler olduğunu derledik.

Fanatik Gazetesi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında yaşanan transfer takasıyla ilgili olarak " Ver Fernandao'yu al Mehmet Ekici'yi" manşeti atılırken, Hürriyet Gazetesi'nde Colin Kazım'ın Türkiye'de yaşadığı dönemde yaşadıklarıyla ilgili anlattığı çarpıcı konular ön planda. Colin Kazım, Bursasporlu taraftarların kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. Fotomaç Gazetesi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili transfer iddiaları manşeti süslüyor. Akşam'ın spor sayfasında Şenol Güneş'in Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya "Ekici'yi Bize Sat Başkan" sözleri manşetten verilmiş.
Posta Gazetesi'nde de Mehmet Ekici transferiyle ilgili "Mehmet Ekici Savaşı" başlığı kullanıldı. Milliyet'in spor ayfasında Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında "Eto'o Dondu, Rota Martinez" manşeti atıldı. AMK Gazetesi'nde Galatasaraylı yönetici Mehmet Özbek'in sarı kırmızılı futbolcular hakkında söylediği iddia edilen "Ruhsuzlar" ifadesi manşeti oluşturuyor. Vatan Gazetesi'nde ise Katar'a transferi gündemde olan Chedjou ile ilgili, "Chedjou Kasaya 1,7 Milyon Euro KATAR" başlığı atıldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!