comScore

Galatasaray Galatasaray

Gazete manşetleri - Gazete Oku (22 Aralık 2016)

22 Aralık 2016, Perşembe 09:50
Gazete manşetleri - Gazete Oku (22 Aralık 2016)

22 Aralık Perşembe gazete manşetlerinde neler var? Gazetelerin spor sayfalarının manşetlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Gazetelerde günün manşetlerine çıkarılan haberleri sizler için bir araya getirdik. Gazete manşetlerinde olan haberleri FutbolArena derledi. 22 Aralık 2016 Gazete manşetlerini haberimizde okuyabilirsiniz.


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet gazetelerinin manşetleri


Fanatik, Fotomaç, AMK, Milliyet, Hürriyet, Habertürk gibi gazetelerin manşetlerinde neler olduğunu derledik.

Fotomaç Gazetesi'nde Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow için Çin kulüplerinin çılgın rakamları gözden çıkardığı ifade edilirken, "Çin Tehdidi" başlığı kullanıldı. Habertürk'te Fenerbahçe'de yaşanan Van der Wiel sorunuyla ilgili "Wiel Krizi" manşeti kullanırken, Fanatik Gazetesi'nde sarı lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan Gençlerbirliği forması giyen İrfan Can Kahveci'nin "Alex'i izleyerek büyüdüm" sözleri manşet yapılmış. Akşam Gazetesi'nin spor sayfasında Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray ile ilgili "Reyiz Tuzla Buz Etti" manşeti atıldı.
Milliyet'in manşetinde Galatasaray'ın Tuzlaspor karşısında galibiyete zor ulaşmasıyla ilgili "Zoraki Siftah" manşeti atıldı. Hürriyet'in spor sayfasında ise "Aslan Kazanmayı Hatırladı" başlığı kullanıldı. Posta Gazetesi'nde Beşiktaş'ın transfer çalışmalarıyla ilgili iddialar yer alırken, "Kartal'a Süper Golcü Torres" manşeti kullanıldı ve İspanyol golcünün siyah beyazlı takıma transfer olabileceği belirtildi. Sabah Gazetesi'nde de sarı kırmızılı takımın Tuzlaspor karşısında aldığı galibiyetle ilgili "Siftah" başlığı atıldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!