comScore

Gareth Bale'ın Çin'e transferi iptal oldu

28 Temmuz 2019, Pazar 18:13
Gareth Bale'ın Çin'e transferi iptal oldu

Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale'ın Çin'in Jiangsu takımına transferi başkan Florentino Perez'in kararı nedeniyle iptal oldu. 

FutbolArena Dış Haberler - Gareth Bale'ın Çin'e transferinde pürüz çıktı. Real Madrid'de mutsuz olan ve teknik direktör Zidane ile yıldızı barışmayan Galli futbolcu rekor bir ücretle Jiangsu takımına transfer olmaya hazırlanırken, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in kararıyla iptal oldu. 


Transfer Haberleri: Gareth Bale'ın Çin'e transferi


Telegraph'ın haberine göre, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in talepleri nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Başkan Perez'in Bale'ın gidişine karşı çıktığı ve bu nedenle transferin iptal olduğu kaydedildi. 

Öte yandan Gareth Bale'ın menajeri Barnett ise yaptığı açıklamada, "Zidane, Bale'dan hoşlanmıyor. Araları iyi değil. Hiçbir zaman da araları iyi olmadı." ifadelerini kullandı. 
AİLESİ DE KARŞI ÇIKTI

Öte yandan Gareth Bale'ın Çin'e transferinin iptal olmasında yıldız futbolcunun ailesinin de önemli bir yol oynadığı öğrenildi. Marca'nın haberine göre, Bale'ın ailesi Çin'de yaşamayı kabul etmedi. 

REAL MADRİD'İN 7-3 KAYBETTİĞİ ATLETİCO MADRİD MAÇI

Uluslarası Şampiyonlar Kupası'nda Real Madrid'in 7-3 kaybettiği Atletico Madrid maçının ardından takımda dengelerin değiştiği ve Bale'ı kadroda tutmaya karar veren Madrid ekibinde teknik direktör Zidane, müsabaka sonunda çok sinirlenerek soyunma odasına gitmeyip, direkt olarak gazetecilerin sorularını cevaplayıp takım otobüsüne bindi. 

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!