comScore

Galatasaray-Rizespor canlı izle, Galatasaray-Rizespor şifresiz İZLE (Galatasaray - Rizespor beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE)

01 Kasım 2019, Cuma 20:10
Galatasaray-Rizespor canlı izle, Galatasaray-Rizespor şifresiz İZLE (Galatasaray - Rizespor beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE)

Galatasaray - Çaykur Rizespor, Süper Lig 10. haftasında oynanacak olan müsabaka saat 20:30'da başlayacak. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Galatasaray - Çaykur Rizespor maçına dair bilinmesi gerekenler FutbolArena'da. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 10. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı saat 20:30'da başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Real Madrid maçı öncesi ligde moral bulmak isteyen sarı kırmızılılarda, mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak. Çaykur Rizespor ise Ankaragücü galibiyetinin ardından Galatasaray karşısında da iyi bir sonuçla sahadan ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı canlı yayın ve Galatasaray - Çaykur Rizespor maçına dair tüm bilgiler haberimizin devamında. 


Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ilk 11'leri


Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Şener, Luyindama, Ahmet Çalık, Nagatomo, Seri, Ömer Bayram, Lemina, Babel, Emre Mor, Andone

Çaykur Rizespor'un 11'i: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Attamah, Vetrih, Boldrin, Umar, Oğulcan
 

Galatasaray - Çaykur Rizespor Süper Lig Puan Durumu


Ligde geride kalan 9 haftada sarı-kırmızılılar, 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik sonucunda topladığı 13 puanla 7. sırada yer alıyor. Yeşil-mavililer ise 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlikle aldığı 11 puan ve averajla 13. sırada yer alıyor.


Galatasaray - Çaykur Rizespor istatistik haberleri


Galatasaray, ligde Türk Telekom Stadyumu'ndaki son 40 karşılaşmada rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Aslan, söz konusu maçlarda 33 kez rakiplerini mağlup ederken, 7 defa da berabere kaldı. Cimbom, ligde sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu. Galatasaray, bu alanda hem ligin devam eden en uzun yenilmezlik serisini hem de kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini elinde bulunduruyor. (İHA)
 

Galatasaray - Çaykur Rizespor maç haberleri


Süper Lig'de geride kalan 9 haftada Galatasaray, rakip fileleri 9 kez havalandırabildi. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda da 9 kez kalesini gole kapatamadı. Takımda Ryan Babel 3 golle skora en çok katkı veren futbolcu olarak yer alırken, Florin Andone de 2 kez gol sevinci yaşadı. (İHA)
 

Galatasaray - Çaykur Rizespor sakat cezalı haberleri


Galatasaray'da Marcao sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Cezası nedeniyle Beşiktaş derbisinde oynayamayan Ömer Bayram da Teknik Direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde forma giyebilecek. Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Falcao ise bu maçta da görev alamayacak. 
 

Galatasaray - Çaykur Rizespor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 10. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı saat 20:30'da başlayacak. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının başlamasına kısa süre kala Galatasaray - Çaykur Rizespor canlı izle, Galatasaray - Çaykur Rizespor şifresiz izle, Galatasaray - Çaykur Rizespor bein sports izle, Galatasaray - Çaykur Rizespor bein sports canlı izle, Galatasaray - Çaykur Rizespor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının 90 dakika ve maç sonu tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!