comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Ahmet Çalık transferi gerçekleşmedi

03 Ocak 2017, Salı 19:49
Galatasaray'ın Ahmet Çalık transferi gerçekleşmedi

Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi iptal oldu. İlhan Cavcav resmen açıkladı. 

FutbolArena - Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi hakkında net ifadeler kullandı. 


Galatasaray'ın Ahmet Çalık transferinde son dakika gelişmesi


Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi hakkında A Spor'a konuştu:

Cavcav'ın açıklamaları şu şekilde:
"Galatasaray ile görüştük, bu iş bitti" diyen Cavcav, "3 milyon Euro da 4 milyon Euro da verseler biz bu oyuncuyu İstanbul'a göndermeyeceğiz. Beşiktaş da devrede değil. Galatasaray'a bir kırgınlığım yok. Geldiler, pazarlık aşaması oldu. İkinci partide yine konuştuk. İstediğimiz rakamları vermediler. Bu işten ben vazgeçtim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Ankara çıkarmasını 1 gün önceye alarak bu sabah başkente giderek, Ankara'daki evinde İlhan Cavcav ile görüşme yaptı. 

İLHAN CAVCAV İNATÇI DAVRANDI

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Dursun Özbek ile Ahmet Çalık transferi için yaptığı görüşme sonucunda 4 milyon euro'dan aşağı inmedi. Dursun Özbek bu fiyata sıcak bakmadı. Başkan Özbek'in, İlhan Cavcav'a sunduğu teklifin ise Berk İsmail Ünsal'ı takasta kiralık olarak + para yönünde olduğu öğrenildi. 

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ DOĞRULAMAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Gençlerbirliği cephesi geçtiğimiz günlerde FutbolArena'ya yaptığı açıklamada bu transferi doğrulamamıştı. (DETAYLAR)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!