FutbolArena - Beşiktaş ile henüz sözleşme yenilemeyen Atiba Hutchinson ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu ve aynı zamanda taraftarların sevgilisi haline gelen Atiba Hutchinson ile ilgili sosyal medyayı sallayan bir gelişme yaşandı.
2013’ten beri Beşiktaş forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Atiba’nın instagram hesabındaki paylaşımına Galatasaray taraftarları akın etti.
Beşiktaş’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Atiba Hutchinson’un instagram hesabına "Come to Galatasaray" mesajları gönderilmeye başlandı.
Beşiktaş yönetimi ise Atiba’nın sözleşmesi konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki Kanadalı futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.
2013’ten bu yana Beşiktaş forması giyen Atiba, bu sezon Süper Lig’de 23 maçta 2 gol attı ve 2 asist yaptı.
Atiba toplamda ise 32 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Kanadalı futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.