comScore

Galatasaray'ın rakibi PSG'de Neymar krizi

04 Eylül 2019, Çarşamba 17:49
Galatasaray'ın rakibi PSG'de Neymar krizi

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, PSG yönetiminin Barcelona'ya transferine izin vermemesinden dolayı büyük hayal kırıklığına uğradı. 

FutbolArena Dış Haberler - Transfer döneminde Barcelona'ya gidip gitmeyeceği merak konusu olan Neymar, PSG'de kaldı. Brezilyalı futbolcu yeniden eski kulübüne dönmek isterken, transferin gerçekleşmemesinden dolayı büyük hayal kırıklığına uğradı. 

Diario Sport'un haberine göre; Neymar, PSG yönetiminin Barcelona'ya transferine izin vermemesinden büyük hayal kırıklığına uğradı. 
"PSG BENİ RESMEN CEZALANDIRDI"

Brezilyalı futbolcunun yakın çevresine "Bu durumdan dolayı çok büyük üzüntü yaşıyor ve sinirliyim. PSG yönetimi beni resmen cezalandırdı." dediği öğrenildi. Fransa'da kalmak istemeyen Neymar, kariyerinde bir tükenmişlik sendromu yaşadığı ve bu yüzden yaz transfer döneminde ayrılmak istediğini PSG yönetimine bildirmişti. Ancak PSG ile Barcelona arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. 

SUAREZ: "NEYMAR GERİ DÖNMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI"

Suarez ise yaptığı açıklamada, "Barcelona'dan ayrılmak istediğinde Neymar ile konuşmuştuk. Şimdi geri dönmek için her şeyi yaptık. Sık sık onunla bu konu hakkında konuştuk." dedi. 


Neymar PSG'de kaç gol attı?


Neymar geçtiğimiz sezon PSG formasıyla tüm kulvarlarda oynadığı 28 maçta 23 gol attı ve 13 asist yaptı.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!