FutbolArena - Galatasaray’ın transferini sezon sonuna bıraktığı Juventus oyuncusu Kwadwo Asamoah, taliplerini her geçen gün arttırıyor.
Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Ganalı futbolcu hakkında menajeri Federico Pastorello’dan sürpriz bir açıklama geldi.
İtalya basınından Tuttomercatoweb’e konuşan Kwadwo Asamoah’ın menajeri Federico Pastorello, "8 takımdan teklif aldık. Henüz verilen bir karar yok.
Juventus’ta çok mutlu ama uzun yıllar sonra İtalya dışında bir tecrübeyi de göz ardı etmeyecektir" ifadelerini kullandı.
Bu açıklamalar ile kafalarda soru işareti bırakan Kwadwo Asamoah’ın menajeri Federico Pastorello’nun, sözleşme müzakareleri öncesi Juventus’a mesaj verdiği öngörülüyor.
Siyah Beyazlı takım ile bu sezon Serie A’da 10, tüm kulvarlarda ise 12 maçta mücadele ederken, 1 asistlik performans sergiledi.
29 yaşındaki Ganalı futbolcu, futbol kariyeri boyunca 37 kez A Milli Takım formasını terletti ve 4 gol kaydetti.