Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş maçı sonrası, "Tüm oyuncuların, kulüp için yaptığı kolaylığı herkes bilmeli; 2014 sonu itibariyle Finansal Fair Play için tüm oyuncular imza attı" diyerek, oyunculara teşekkür etmişti. Ancak UEFA'nın yeni getirdiği Finansal Fair-Play Kurallarına göre bu tarz yazıların bir geçerliliğinin bulunmadığı ve UEFA'nın sadece takımların futbolcularına yaptığı ödemelerin "dekontlarını" kabul ettiği bildirildi.
KULÜP HESAPLARI İNCELENECEK
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; sarı-kırmızılı kulübün futbolculardan topladığı imzalarla UEFA'nın kapısına gitmesi ve herhangi bir kişinin itirazı olması halinde Galatasaray hakkında soruşturma açılabileceği kaydedildi. Bu durumda UEFA'nın bağımsız müfettişlerinin kulübün hesaplarını inceleyeceği ve Galatasaray'ın, 'yalan beyan' nedeniyle sıkıntı yaşayabileceği iddia edildi.
Albayrak'ın Galatasaray'da deprem etkisi yaratan açıklamalarına muhalefetten de tepki aldı. Sarı-kırmızılılar, "Bu açıklamalar bizim başımıza iş açabilir. Ezeli rakiplerimizin yöneticileri tarafından dalga konusu oluyoruz. Bu açıklamalara ne gerek vardı" dediler.

