comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da kritik hafta…

30 Haziran 2014, Pazartesi 00:50

Teknik Direktör arayan Galatasaray'da  Kulüp Başkanı Ünal Aysal, İskoç Moyes için ılımlı mesaj verse de Mustafa Denizli için yoğun baskı var.

FutbolArena Özel - Teknik Direktör arayan Galatasaray'da  Kulüp Başkanı Ünal Aysal, İskoç Moyes için ılımlı mesaj verse de Mustafa Denizli için yoğun baskı var.

Mevcut şartlarda Löw ve Klinsmann'ı takımın başına getiremesi mümkün görünmeyen Galatasaray'da kulüp başkanı Aysal  bir yandan Moyes'in yolunu yaparken diğer yandan Mustafa Denizli ile görüşmeye hazırlanıyor.  Denizli için Galatasaray'da oldukça büyük baskı var.
Mancini ile yollarını ayıran Galatasaray henüz Teknik Direkötürnü bulamadı. Lucescu ve Tomas Tuchel'den olumsuz yanıt alan Galatasaray'da kulüp başkanı Ünal Aysal çıkış yolu arıyor.

Her ne kadar Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İstanbul'a getirtip görüştüğü David Moyes için “önceliğimiz değil” dese de “Löw ve Klinsmann olmazsa alternatif olabilir” sözleriyle Moyes'in önünü açtı.

Çünkü Galatasaray'ın mevcut şartlarla en azından Roberto Mancini'ye kabul ettiremediği transfer bütçesini hem Löw hem de Klinsmann'a kabul ettirmesi mümkün görünmüyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Moyes için mesajlarıyla  İskoç teknik adam için kamuoyu  oluşturmaya çalışırken Mustafa Denizli için camiada büyük baskı var.

Ve gelen haberler Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Denizli ile kısa sure içerisinde bir transfer yapacağı yönünde.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!