comScore

Galatasaray-Beşiktaş canlı izle, Galatasaray-Beşiktaş şifresiz izle (Galatasaray-Beşiktaş beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE)

08 Mayıs 2021, Cumartesi 20:10
Galatasaray-Beşiktaş canlı izle, Galatasaray-Beşiktaş şifresiz izle (Galatasaray-Beşiktaş beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE)

Galatasaray-Beşiktaş Süper Lig 40. hafta mücadelesi saat 20:30'da başlayacak.Galatasaray-Beşiktaş derbisini beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray-Beşiktaş bein sports canlı izle, Galatasaray-Beşiktaş bein sports şifresiz izle bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 40. haftasında şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Galatasaray, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda. Beşiktaş'a ise ligde son 3 maçta şampiyonluk için 4 puan gerekiyor. Galatasaray-Beşiktaş maçı saat 20:30'da başlayacak. Galatasaray-Beşiktaş maçının 11'leri belli oldu. Galatasaray-Beşiktaş maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Galatasaray-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Galatasaray-Beşiktaş bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 
 

Galatasaray - Beşiktaş maçı ilk 11'leri


Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Emre Akbaba, Taylan, Gedson, Babel, Onyekuru, Falcao

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Adem Ljajic, Ghezzal, Larin, Gökhan Töre


Galatasaray - Beşiktaş maç haberleri


Beşiktaş, Süper Lig'in 40. haftasında bu akşam Galatasaray'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de sezonun son derbisi Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde oynadığı son maçta sezonun en farklı galibiyetine imza atarak Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip 25 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 81 puan toplayarak lider durumda bulunuyor. Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Galatasaray ise 23 galibiyet, 8 yenilgi, 6 beraberlik ve 75 puanla puan cetvelinin 3'üncü basamağında yer alıyor.
 

Galatasaray - Beşiktaş maçı istatistik haberleri


Beşiktaş ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Galatasaray (2B 7M), öncesindeki 10 maçlık süreçte rakibine mağlup olmamıştı (7G 3B). Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Galatasaray'ı 2-0 yenen Beşiktaş, en son 2015/16'da rakibine karşı lig dublesi yaptı. Beşiktaş'ı konuk ettiği son üç Süper Lig maçında kalesini gole kapatan Galatasaray (2G 1B), lig tarihinde daha uzun bir seriyi sadece bir kez yakaladı (Aralık 1998-Şubat 2002 arasında 4 maç). Bu sezon Süper Lig'de en fazla maçta kalesini gole kapatan takım olan Galatasaray (17), daha yüksek bir sayıya en son 2011/12 sezonunda ulaştı (20). (Opta)

 

Galatasaray - Beşiktaş beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 40. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Beşiktaş maçı saat 20:30'da oynanacak. Galatasaray-Beşiktaş maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Galatasaray-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaray-Beşiktaş canlı izle, Galatasaray-Beşiktaş şifresiz izle, Galatasaray-Beşiktaş bein sports izle, Galatasaray-Beşiktaş bein sports canlı izle, Galatasaray-Beşiktaş bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Galatasaray-Beşiktaş maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!