Galatasaray'a ikinci Japon geliyor! Yeşil ışık yaktı
FutbolArena - Galatasaray, devre arasında Nagatomo’yu kadrosuna katmış ve 31 yaşındaki oyuncunun sol bekteki performansından çok memnun olmuştu.
Bild başta olmak üzere Alman basını, sarı kırmızılı kulübün Borussia Dortmund’da oynayan ve 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Japon oyuncu ile ilgilendiğini duyurdu.
FutbolArena’nın elde ettiği bilgilere göre Galatasaray yönetiminin Japon oyuncunun transferini istediği, Terim’e sunulacağı ortaya çıktı.
Nagatomo’nun performansı, çalışma disiplini, karakterini çok beğenen Galatasaray’da yönetimin bir başka Japon oyuncu Kagawa ismine çok sıcak baktığı ancak kararı sezon sonunda Fatih Terim’in vereceği belirtildi.
Şampiyonluk yarışı nedeniyle şu anda Fatih Terim’in gündeminde transfer kesinlikle yok.
29 yaşındaki orta saha oyuncusu 2010 yılında transfer olduğu Borussia Dortmund’da sergilediği performansla kariyerinin zirvesine çıktı.
2012 yılında Manchester United’a transfer olan Japon futbolcu, 2014’te yeniden Dortmund’a döndü. Bu sezon 18 lig maçında forma giyen Kagawa, 26 maçta 6 gol, 7 asistlik performans sergiledi.
Shinji Kagawa, Japonya Milli Takımı’nda da 89 kez forma giydi ve 29 gol kaydetti.