comScore

Galatasaray Galatasaray

Yasin Öztekin:" Tudor bana at gibi koşuyorsun dedi."

06 Mart 2017, Pazartesi 22:47
Yasin Öztekin:

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, Antalyaspor galibiyetinin ardından takımın ve kendi performansı hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaraylı yıldız futbolcu Yasin Öztekin, Antalyaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"TESADÜFLERE İNANIRIM"
"Futbolda tesadüflere inanırım. Geçen hafta Beşiktaş'a karşı 3 puan almak istiyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Yeni sistemle ikinci maçımızdı. Şanssız puanlar kaybettik. Yeni hoca, yeni sistem. Adapte olmak lazım. O yüzden kazandığımız için mutluyum."

"KENDİ PERFORMANSIM..."

Yasin Öztekin Antalyaspor maçının ardından kendi performansıyla ilgili olarak da, "Son 2 maçta Beşiktaş'a karşı da oynamıştım. Kendimi iyi hissediyorum. Daha çok koşmam lazım. Ofansta olduğumuz zaman ofansta, savunmada olduğumuz zaman savunmada olmam lazım.

"HOCA BANA AT GİBİ KOŞUYORSUN DEDİ"

Yasin Öztekin maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda 10.970 metre koştuğunu öğrendikten sonra, "Kendimi daha da geliştirmem lazım. Hoca "At gibi koşuyorsun" dedi, ben de "Koşarım" dedim.  Az koşmuşum bugün ama olsun. Bazen az koşarak da yenersin." diye konuştu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!