comScore

Galatasaray Galatasaray

Wesley Sneijder: 'Her şeyi berbat ettim'

06 Mart 2019, Çarşamba 19:31
Wesley Sneijder: 'Her şeyi berbat ettim'

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, her şeyi berbat ettiğini ancak eşi Yolanthe Cabau ile henüz ayrılmadıklarını açıkladı.

FutbolArena Dış Haberler - Katar kulübü Al Gharafa'da forma giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau ile evliliğinde kriz yaşadıklarını kabul etti. Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau boşanıyor mu? Hollanda basının iddialarının ardından Wesley Sneijder'den açıklama geldi.
 

Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau boşanıyor mu?


Hollanda'nın AD.nl sitesinin haberi göre Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau çifti boşanmanın eşiğine geldi. İddialar sonrası Instagram'da açıklama yapan Sneijder, "Her şeyi berbat ettim. Hem de bir kaç kez berbat ettim. Ailem dinlenmeyi hak ediyor. Gizliliğimize saygı duymanızı tekrar istiyorum. Henüz ayrılmadık" ifadelerini kullandı.
Wesley Sneijder'in bu ayrılıkta suçu kendine attığı vurgulanırken, Yolanthe Cabau'yu boşanma fikrinden vazgeçirmek için büyük çaba sarf ettiği ifade ediliyor.
Wesley Sneijder'in kariyerini İtalya, Türkiye, Fransa ve son olarak Katar gibi ülkelerde sürdürmesinin evliliği zedelediği öne sürüldü. 2009'da Ramona Streekstra'dan boşandıktan sonra 2010 yılında Yolanthe Cabau ile evlenen Sneijder'in Xess Xava Sneijder ve Jessey Sneijder isimlerinde iki çocuğu bulunuyor.
 

Galatasaray Sneijder'i neden gönderdi?




Galatasaray eski yöneticisi Cenk Ergün, Galatasaray'ın Wesley Sneijder'i gönderme sebebini FutbolArena'ya böyle anlatmıştı:

Cenk Ergün: ''Önce 6 sonra 4. bitirdiğimiz bir dönem vardı. Takımda bir takım değişiklikler olması gerekiyordu. Sneijder konusunda da hem kendisi, hem kulüp içinde bir değişikliğe gidilmesi durumu oldu.'' 

Aydin Cingöz: ''Sanki biraz Galatasaray gönderdi gibi oldu''

Cenk Ergün: ''Hayır, karşılıklı alınmış bir karardı. O dönemin sırları da var aramızda. Karşılıklı alınmasaydı ayrılık farklı bir şekilde biterdi. Oyuncu bir sezon sonraki alacağından vazgeçmezdi. Sneijder 1 sezon kalan kontratından birşey istemedi. Birikmiş alacaklarını talep etti doğal olarak ve karşılıklı anlaşıldı.''

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!