FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim taktiğini belirledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile karşılaşacakları derbi mücadelesi öncesi taktiğini belirlerken oyuncularla sık sık özel görüşmeler yapıyor.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Galatasaray’da teknik patron Fatih Terim oyuncularına derbi taktiğini anlatmaya çalışıyor.
Kadıköy’deki kazanamama serisini sonlandırmak için mücadele edecek olan Galatasaray’da Fatih Terim, oyuncularından 90 dakika full konsantrasyon istiyor.
Fanatik’in haberine göre, defans oyuncularıyla tek tek ilgilenen tecrübeli hoca, hava toplarında rakibe geçit verilmemesi adına tüm isimleri tek tek uyardı ve 90 dakika boyunca tam konsantrasyon istedi.
Fenerbahçe derbisinde zafer parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, dev maçın stresine ise henüz girmiş değil.