comScore

Galatasaray Galatasaray

Tuzlasporlu Muhammed: 'Muslera arkadaşımızın kafasına vurdu'

18 Aralık 2019, Çarşamba 01:05
Tuzlasporlu Muhammed: 'Muslera arkadaşımızın kafasına vurdu'

Tuzlaspor futbolcusu Muhammed Akarslan maç sonu Gökhan Çıra ile gerginlik yaşayan Fernando Muslera'nın küfür ettiğini söyledi.

FutbolArena - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Tuzlaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Tuzlaspor futbolcusu Muhammed Akarslan maç sonu çıkan kavga hakkında konuştu. Gökhan Çıra ile gerginlik yaşayan Fernando Muslera'ya tepki gösteren Muhammed Akarslan, A Spor'da Uruguaylı file bekçisinin şiddet kullandığını iddia etti.
 

Muhammed Akarslan, Tuzlaspor - Galatasaray maç sonu Muslera açıklaması


"Galatasaray büyük bir camia. İlk maçın avantajını korumak istedik ama Galatasaray iyi başladı ve skoru buldu. Ancak skordan daha önemli olan şey var ki, maç sonu olaylar. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi."

"MUSLERA'YA YAKIŞTIRAMADIM"
Muslera maçtan sonra arkadaşımızın kafasına vuruyor ve ağzına alınmayacak şeyler söylüyor. Ben yakıştıramadım Muslera'ya. Galatasaray'a yakıştıramadım.  Muslera kulübeye hareket yapmaya başladı. Maç bitince koridora gelerek arkadaşımıza saldırmaya başladı. O arada arbede çıktı. Birisi kafa attı. İsmini bilmiyorum. Teknik heyetten birisi sanırım. Arkadaşımızın kafası yarıldı."

GÜRSES KILIÇ: "GÖKHAN ÇIRA'NIN PAYLAŞIMINI KALDIRTTIK"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Gökhan Çıra'nın 5. tur maçının ilk ayağında Türk Telekom Stadı'nda oynadıkları ve 2-0 kazandıkları müsabakanın ardından sosyal medyada yaptığı paylaşım ile ilgili konuşarak, "Böyle bir paylaşım olmuş. Öğrendiğimiz dakikada kaldırdık. Paylaşımda da absürt bir şey görmedik. Kendisini ikaz ettik. Fatih Terim bir yerde Gökhan çıra bir yerde. Terbiyesizlik yapmış olabilir. Biz haddiniz bildiririz. Biz gerekeni yaptık. Gökhan çıra belki terbiyesizlik yaptı ama 23 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!