comScore
1 / 7

Türkiye'de rakipsiz; Fatih Terim!

FutbolArenaİngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın teknik direktör Jose Mourinho, geçtiğimiz haftalarda ilginç bir tartışma başlatmıştı.

2 / 7

Türkiye’de rakipsiz; Fatih Terim!

<h2>Türkiye’de rakipsiz; Fatih Terim!</h2>
Portekizli çalıştırıcı, basın mensuplarından gelen eleştiriler üzerine, kendisinin Premier Lig’de 3 şampiyonluğu olduğunu söylemiş, diğer hocaların ise 2 şampiyonluğunun bulunduğunu hatırlatarak saygı beklediğini dile getirmişti.
3 / 7
Mourinho’nun bu çıkışına, United’ın başındaki başarısızlığını kamufle etme çabası gözüyle bakılıyor.
4 / 7
Türkiye’ye bakıldığında ise Fatih Terim farkı göze çarpıyor. Futbolculuğu döneminde Galatasaray formasıyla hiç şampiyonluk yaşayamayan Terim, hocalık döneminde ise tam 7 kez bu sevinci yaşadı.
5 / 7
Bu sezon Süper Lig’de görev yapan diğer hocalara bakıldığında ise Terim rakipsiz görünüyor.
6 / 7
Süper Lig’de görev yapan 17 teknik adam içinde, Türkiye’de Terim dışında şampiyonluk sevinci yaşayabilen Şenol Güneş ile Ertuğrul Sağlam var.
7 / 7
Güneş, Beşiktaş’a 2 şampiyonluk kazandırırken, Kayserispor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam’ın da, Bursaspor’un başında 1 şampiyonluğu bulunuyor.

FANATİK