comScore

Galatasaray Galatasaray

TT Arena'da Volkan Demirel'e protesto hazırlığı - Galatasaray Haberleri

23 Nisan 2017, Pazar 16:05
TT Arena'da Volkan Demirel'e protesto hazırlığı - Galatasaray Haberleri

Galatasaray taraftarları Fenerbahçe maçı öncesinde Volkan Demirel'e protesto hazırlığında bulunuyor. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig 28. haftasında 23 Nisan Pazar akşamı oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde TT Arena'da sarı kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e protesto hazırlığında bulunuyor.


Galatasaray - Fenerbahçe derbi son dakika haberleri (23 Nisan 2017 Pazar)


Galatasaray taraftarı bu akşam TT Arena'da oynanacak olan derbide Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i yoğun şekilde protesto edecek.

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Odeabank Basketbol maçının ardından galibiyet sevinci sırasında sarı kırmızılı kulübe sinkaflı ifadeler içeren tezahürata eşlik eden Volkan, bu hareketi nedeniyle TT Arena'da yoğun bir protestoya maruz kalacak.
Galatasaray taraftarları da sosyal medyada, maçta özellikle Volkan Demirel'i protesto edeceklerine çok fazla mesaj paylaştı.


Sabri Volkan Demirel kavgası 


Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Volkan Demirel'e olan tepki ve tavrını TT Arena Stadı'nda da sürdürecek.

Sabri Sarıoğlu, bu akşam da seremoni sırasında Volkan Demirel'in elini sıkmayıp Fenerbahçe kalecisi ile selamlaşmayacak.

Volkan Demirel'in basketbol maçı sonrasında Galatasaray'a küfürlü ifadeler yer alan tezahürata eşlik etmesi nedeniyle bugün sosyal medyada Muslera'ya da seslenip ' Volkan'ın elini sıkma' diye mesaj paylaşan bir çok sarı kırmızılı taraftar yer aldı

VOLKAN DEMİREL'DEN GALATASARAY TARAFTARINI KIZDIRACAK SÖZLER!

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı öncesi Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, dün sabahki idman öncesi bazı takım arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Yerli oyuncuların katıldığı, yabancılardan ise sadece Josef de Souza'nın iştirak ettiği kahvaltıda bol bol derbi konuşuldu. Kahva ltıya Volkan Demirel'in sözleri damga vurdu. "Eğer Galatasaray'ı yenemezsek bu taraftar bizi tefe koyar" diyen tecrübeli kaptan, "Önümüzde iki hedef var; Galatasaray'ı yenmek, Türkiye Kupası'nı kazanmak... Bu ayağımıza kadar gelen büyük bir fırsattır. Galatasaray'ı yenersek çok iyi olur, fark atarsak efsane olur" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!