comScore

Galatasaray Galatasaray

Tarık Çamdal'ın sakatlığı ciddi mi?

27 Aralık 2017, Çarşamba 00:27
Tarık Çamdal'ın sakatlığı ciddi mi?

Galatasaray - Bucaspor maçının ilk 11'ine alınan Tarık Çamdal, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor'u konuk eden Galatasaray, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmada Tarık Çamdal, sakatlanmasının ardından oyuna devam edemedi.
 

Tarık Çamdal'ın sakatlığında son durum


Sarı-kırmızılı oyuncu Tarık Çamdal, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maçın 74. dakikasında sol dizini tutarak kendisini yere bırakan Tarık Çamdal, saha kenarında yapılan müdahalesi sonrası oyuna devam edemedi. Bu oyuncunun yerine 78. dakikada Martin Linnes oyuna dahil oldu.
Galatasaray Doktoru Yener İnce'nin yapılacak kontrollerin ardından resmi site aracılığıyla bir açıklama yapması bekleniyor.
 

Galatasaray - Bucaspor maçının gollerini kim attı?


Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı maçta rahat bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, 14. dakikada Selçuk İnan, 41 ve 43. dakikalarda ise Sinan Gümüş'ün golleriyle sonuca giderek, rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki ilk maçında Süper Lig'de Göztepe'yi 3-1 yenen Galatasaray, ikinci maçında ise bir başka İzmir temsilcisi Bucaspor'u 3-0'la geçmeyi başardı.

Kupada rövanş maçları, 16, 17 ve 18 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak. Öte yandan, karşılaşmayı 9 bin 737 biletli seyircinin izlediği duyuruldu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!