comScore
1 / 9

Son Dakika Galatasaray Haberleri (12 Mart 2020)

FutbolArena - Galatasaray ile ilgili son dakika gelişmeleri ve son dakika transfer haberlerini sizler için derledik.

 

2 / 9

İNGİLTERE’DE MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANACAK

<h2>İNGİLTERE’DE MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANACAK</h2>
Avrupa’yı etkisi atına alan koronavirüs salgını İngiltere’yi de harekete geçirdi. Hükümetin yaptığı toplantı sonrası ülkede tüm futbol maçlarının seyircisiz olarak oynanmasına karar verildi. The Times’in duyurduğu habere göre hafta sonundan itibaren İngiltere’de bütün maçlar taraftar olmadan oynanacak.

FUTBOLA KORONAVİRÜS DARBESİ

Avrupa’da hızla yayılmaya devam eden koronavirüs salgını sonrası İtalya’da maçlar 3 Nisan’a kadar ertelenmişti. La Liga’da önümüzdeki 2 hafta maçlara seyirci alınmayacağı açıklanmıştı. Son olarak The Times’ın haberine göre İngiliz hükümeti de tüm futbol karşılaşmalarının seyircisiz oynanmasına karar verdi. Yapılan görüşmeler sonucunda maçların ertelenmemesine ancak karşılaşmalara taraftar alınmamasına karar verildi.
3 / 9

FATİH TERİM VE DONK’TAN KORONAVÜRÜS ÖNLEMİ

<h2>FATİH TERİM VE DONK’TAN KORONAVÜRÜS ÖNLEMİ</h2>
Ülkemizde de paniğe yol açan koronavirüs salgını nedeniyle en sık yapılan uyarılardan biri de, el sıkışması ve sarılmalardan uzak durulması.

Donk da dünkü idmanda, Terim’le korona selamlaşması yaparken, ikili birbirine sadece dirsekleriyle temas etti ve ortaya bu keyifli görüntüler çıktı.

FANATİK
4 / 9

LUYİNDAMA SAHAYA İNDİ

<h2>LUYİNDAMA SAHAYA İNDİ</h2>
Galatasaray’ın dün öğle saatlerinde basına açık olarak gerçekleşen antrenmanı, son derece neşeli bir ortamda tamamlandı. Basına açık yapılan dünkü idmanın ardından futbolcular ve teknik heyet, Florya’da verilen barbekü partisiyle stres attı.

Taktik prova bugün başlıyor

Sarı-Kırmızılı ekipte, Beşiktaş derbisinin taktik provaları bugün basına kapalı yapılacak antrenmanda başlayacak. Oyuncularla birlikte detaylı bir Beşiktaş analizi yapılacak.

Luyindama da sahaya indi

Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan ve TFF listesinden adı çıkartılan Luyindama, dünkü idmanda sahaya inerek fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı.

FANATİK
5 / 9

GALATASARAY’DA ONYEKURU ŞOKU

<h2>GALATASARAY’DA ONYEKURU ŞOKU</h2>
Galatasaray’da Henry Onyekuru seferberliği... Sarı-Kırmızılı ekibin ikinci yarıdaki yıldızı, dün sabahki idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Nijeryalı futbolcunun sağlık durumunun detaylı tetkiklerden sonra belli olacağı belirtildi.

Kulüp doktorları, teknik heyette büyük endişe yaratan gelişmenin ardından, Onyekuru’yu pazar günkü Beşiktaş derbisine yetiştirebilmek adına adeta seferberlik ilan etti. Genç yeteneğin dev maçta forma giyip giymeyeceğinin bugünkü idmanda belli olması bekleniyor.

FANATİK
6 / 9

FALCAO’NUN EŞİNDEN TÜRKİYE İTİRAFI

<h2>FALCAO’NUN EŞİNDEN TÜRKİYE İTİRAFI</h2>
Kolombiya televizyonu Canal1’de yayınlanan ’Lo Se Todo’ isimli programa, İstanbul’daki evlerinden internet yoluyla bağlanan ünlü şarkıcı, "Türkiye beni çok şaşırttı. Buradaki kültürü ve insanları çok sevdim. İnsanlar yardımsever, arkadaş canlısı ve güler yüzlü" diye konuştu.

Türkçe’nin biraz karmaşık ve öğrenmesi zor bir dil olduğuna vurgu yapan Taron, "Yavaş yavaş da olsa bazı kelimeleri öğrendim. Kendimi ifade etmem gerektiğinde bunu İngilizce yapıyorum. Kızlarımız bize göre dili daha kolay kavradılar. Bu konuda yaşlarının verdiği avantajı kullanıyor ve daha kolay öğreniyorlar" dedi.

Falcao’nun Arjantinli eşi, ülkesinde düzenlenecek dev turnuvada kendisinin de bir görevi olacağını belirterek şöyle devam etti:

"Çok sık seyahat edemiyorum. Çünkü Türkiye, Kolombiya’ya çok uzak. Haziranda Kolombiya ve Arjantin’in ev sahipliğinde düzenlenecek Copa America’da ise orada olacağım. Konserler verip, şarkılarımı seslendireceğim.

(Skorer)
7 / 9

ONYEKURU DEBİDE OYNAYACAK MI?

<h2>ONYEKURU DEBİDE OYNAYACAK MI?</h2>
Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Sarı-kırmızılar bu maçın hazırlıklarını sürdürüreken, Henry Onyekuru’nun adalesinde ağrı hissedip idmanı yarıda bırakması taraftarı telaşlandırmıştı.

DURUMU CİDDİ DEĞİL

Sabah’ın haberine göre, Nijeryalı yıldızın ilk yapılan kontrollerinde durumunun ciddi olmadığı ortaya çıktı. Onyekuru, Beşiktaş derbisinde büyük olasılıkla sahada olacak.

FANATİK
8 / 9

FLAŞ! MERİH KORONAVÜRÜS’E YAKALANABİLİR

<h2>FLAŞ! MERİH KORONAVÜRÜS’E YAKALANABİLİR</h2>
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkıp ardından tüm dünyaya yayılan ölümcül koronavirüsü, spor camiasını da etkilemeye devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen virüs nedeniyle kulüpler üst düzey tedbirler alıyor.

Virüs futbola da sıçradı... Özellikle İtalya’da artan vakalar sonrası İtalyan ekiplerinde forma giyen sporcular, gözetim altına alınırken, Juventus forması giyen defans oyuncusu Daniele Rugani’de koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu haber sonrası gözler takımda forma giyen diğer futbolculara çevrildi. Kulüp oyuncunun takım arkadaşları üzerindeki önlemleri artırırken Türk futbolseverler de milli oyuncu Merih Demiral’ın durumunu merak ediyor...

AYNI KAREDE YER ALDILAR

Genç stoper sakatlığı nedeniyle takımının Inter ile oynadığı maçta forma giyememişti ancak karşılaşma sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarıyla birlikte ’zafer pozu’ vermişti. Bu fotoğrafta, Rugani ile Merih Demiral’ın yan yana olması ise dikkat çekti.

FOTOMAÇ
9 / 9

FLAŞ! LİGLER ERTELENDİ

<h2>FLAŞ! LİGLER ERTELENDİ</h2>
NBA yönetimi yaptığı açıklamada, Utaz Jazz forması giyen bir basketbolcuda koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle tüm maçları süresiz olarak askıya aldığını duyurdu.

Fransız basınında yer alan iddialara göre bu oyuncu Rudy Gobert... Ancak henüz resmi kaynaklar tarafından bu iddia doğrulanmadı.

Bu gelişme sonrası tüm hazırlıkları yapılan ve başlamak üzere olan Oklahoma City-Utah Jazz maçı ertelendi.

FOTOMAÇ