Bursaspor deplasmanında ikinci yarıda da rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen sarı kırmızılılar Ahmet Çalık ve Podolski'nin golleriyle skoru 4-0 yaptı. Bu gollerin asistini yapan isim olan Wesley Sneijder böylelikle asist krallığında zirveye yerleşti.
Galatasaray'da Sneijder'in kaç golü ve asisti var?
Galatasaray'da bu sezon birçok maçta bekleneni veremeyen ve yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle son haftalarda Tudor tarafından yedek kulübesine mahkum edilen Wesley Sneijder, Bursaspor karşısında adeta yeniden doğdu. Maçın ikinci yarısında Ahmet Çalık ve Podolski'nin attığı gollerde asisti yapan Hollandalı yıldız bu sezon 13. asistini yaptı. Sneijder ayrıca Avrupa'nın 5 büyük liginde en fazla asist yapan ilk 15 futbolcu arasına da girmeyi başardı. Hollandalı yıldızın bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 2 golü bulunuyor.
SNEIJDER QUARESMA'YI GERİDE BIRAKTI!
Bursaspor maçına kadar Quaresma ile birlikte 11 asisti bulunan Wesley Sneijder, Ahmet Çalık ve Podolski'nin attığı gollerde asisti yaparak bu sayıyı 13'e çıkararak Süper Lig'de zirveye yerleşen isim oldu.
Sneijder'den Halis Özkahya'ya Bursaspor maçında tepki
Bursaspor - Galatasaray maçının hakemi Halis Özkahya'nın 44. dakikasında Faty'nin Ahmet Çalık'a yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart göstermesine Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'dan sert tepki geldi. Pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini savunan Hollandalı futbolcu, Halis Özkahya'ya kısa süre itiraz etti.
Öte yandan Bursaspor'da teknik direktör Mutlu Topçu, 44. dakikada Ahmet Çalık'a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gören Ricardo Faty'yi oyundan aldı.



