comScore

Galatasaray Galatasaray

Sky Sports, Galatasaray - Babel transferini duyurdu

01 Mayıs 2019, Çarşamba 14:38
Sky Sports, Galatasaray - Babel transferini duyurdu

Sky Sports, Galatasaray'ın Ryan Babel ile transfer görüşmesi yaptığını duyurdu.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başlarken gündemdeki ilk isim olan Ryan Babel ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hollandalı futbolcunun transferi hakkında İngiliz basınından yeni bir iddia geldi. Sky Sports, Babel'in sarı kırmızılılarla görüştüğünü tkaipçileriyle paylaştı 
 

Galatasaray Transfer: Babel, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Babel ile görüşmelerin başladığı belirtildi. Sky Sports'un geçtiği habere göre Galatasaray, Hollandalı futbolcunun transferiyle ilgili görüşmelere başladı. Fulham ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Babel'in takımı küme düştüğü için takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Babel, Premier Lig'de 14 lig maçında 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
RYAN BABEL'İN MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray ile transferde adı anılan Ryan Babel, İngiltere'de kariyerine devam etmek istediğini ve manajerinin şu anda transfer görüşmeleri yaptığını belirtti. Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020'de forma giymek istediğini ifade eden yıldız futbolcu, "Menajerim transferimle ilgili bazı görüşmeler yapıyor. Doğru karar vermem gereken zamandayım. Eğer şanslı olursam ve hak kazanırsak EURO 2020'de Hollanda Milli Takımı ile mücadele etmek istiyorum. Bu yüzden doğru kararı vermem gerekiyor. Premier Lig'de kalma şansım olursa benim için harika olur. Ailem ve kendim için doğru kararı vermem gerekiyor." dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!