comScore
1 / 9

Sinan Engin açıkladı: "Fatih Terim için TFF'nin en yetkilisiyle konuştum"

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından hakem Fırat Aydınus ve TFF’ye yönelik açıklamaları nedeniyle 7 maç ceza alan FatihTerim ile ilgili TFF cephesinden ilk yorum geldi.

 

2 / 9
Spor yorumcusu Sinan Engin, Fatih Terim’in açıklamaları hakkında TFF yetkilisi ile konuştuğunu söyledi.


3 / 9

TFF’NİN EN YETKİLİ İSMİYLE KONUŞTUM

<h2>TFF’NİN EN YETKİLİ İSMİYLE KONUŞTUM</h2>
Beyaz TV’de yayınlanan programda konuşan Sinan Engin, Fatih Terim’in TFF ve kurulları hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili TFF’nin en yetkili ismiyle konuştuğunu dile getirdi.

4 / 9
Sinan Engin, "TFF’nin en yetkili ismiyle bu konuyu konuştum. Fatih hocayı sordum. ’Ne biliyorsa açıklasın’ dedi" şeklinde konuştu.

5 / 9

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

<h2>FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?</h2>
"Benim camiamın kimse hakkını yiyemez. Hakemleri Allah’a havale ediyorum.

6 / 9
Fırat Aydınus, VAR odası, yan hakemler, 4. hakemler, Yusuf Namoğlu ile beraber bu olayların tek sebebi bunlar! Geçen hafta da Barış Şimşek, bu hafta da Barış Şimşek.

7 / 9
Demek ki VAR’ın profesörü Barış Şimşek. Geçen hafta bizi eleyen Barış Şimşek.

8 / 9
Kimse kalmadı, yine Barış Şimşek. Taç bizim! İkaz ediyoruz, VAR’dan izle diyoruz, hayır diyor.

9 / 9
Eğer utanması varsa onun iyi seyreder. Biz böyle söylüyoruz ya, hemen ceza. Ya size kim ceza verecek?"