comScore

Galatasaray Galatasaray

Şahan Gökbakar: 'Mustafa Cengiz'e yapılan Türkiye'nin özetidir'

25 Mart 2019, Pazartesi 08:23
Şahan Gökbakar: 'Mustafa Cengiz'e yapılan Türkiye'nin özetidir'

Şahan Gökbakar, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesi üzerine bir paylaşım yaptı. 

FutbolArena - Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesinin ardından sosyal medyayı sallayan bir paylaşımda bulundu. 


Galatasaray Haberleri: Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesi


ŞAHAN GÖKBAKAR'IN SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE:

İki seçimde de oyumu verdiğim, oyumu verirken kabine girme ihtiyacı bile duymadığım, açık açık başkanımız olsun dediğim bir insanın bu kadar haksız ve adil olmayan bir şekilde aşağılanması yüreğime odkundu. Gecesini gündüzünü Galatasaray yapmış, özellikle şeffaflık ve Galatasaray menfaatleri için çalışan bir insan ve ekibinin bu şekilde ibra edilmemesi maalesef hiçbir etik değerle açıklanamaz. 


Lise güzeldir. Lise özeldir. Galatasaray temellerinin atıldığı yerdir. E tamam da önemli olan Galatasaray değil mi? Galatasaray liseliliği değil Galatasaray üyeliği aslolandır. Galatasaray sadece bir zumrenin değil, bütün gönül verenlerindir. Bugün bu yapılan açıkça Türkye'nin net bir özetidir aynı zamanda. Dışlama, ötekileştirme ve nefret ortamı maalesef gözleri kör ediyor ve bu kadar güzel işler yapan bir insan ve ekibi bu şekilde muamele görüyor. Ne demişler? Yiğidi öldür hakkını yeme. Hayır bir de kimleri ibra ettiniz de Mustafa başkanı mı ibra etmiyorsunuz? Bu yapılan gerçek çok ayıp oldu. Ne diyeyim? Üzülme başkanım sen doğru ve değerli adamsın. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!