comScore

Galatasaray Galatasaray

Porto taraftarları İETT otobüsüyle stada getirildi

11 Aralık 2018, Salı 19:01
Porto taraftarları İETT otobüsüyle stada getirildi

Galatasaray - Porto Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Porto taraftarları güvenlik eşliğinde İETT otobüsleriyle stada geldi. 

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki son maçında sahasında Porto ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan müsabaka saat 20:55'te başlayacak. 

Güvenlik tedbirleri kapsamında Porto taraftarları, Türk Telekom Stadyumu'na polis koruması ve İETT otobüsleri ile getirildi. 5 otobüs Portekizli taraftar gelirken polis eskortları eşliğinde stada giriş yaptı.


Galatasaray - Porto sakat cezalı futbolcular


Galatasaray'da Serdar Aziz cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş de sakatlıkları sebebiyle kadroda yer bulamayacak. Portekiz temsilcisi gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz temsilcisi, Galatasaray maçı kadrosuna Militao, Otavio ve Corona'yı dahil etmedi. Bu iki oyuncu dışında Porto'da önemli bir eksik bulunmuyor.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!