comScore

Galatasaray Galatasaray

Pato'nun Galatasaray'ı reddetme nedeni ortaya çıktı (Pato kimdir, kaç yaşında)

30 Ocak 2019, Çarşamba 09:19
Pato'nun Galatasaray'ı reddetme nedeni ortaya çıktı (Pato kimdir, kaç yaşında)

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Pato'nun sarı kırmızılı takımdan istediği yıllık ücret dudak uçuklattı.

FutbolArena - Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak ve İdari Menajeri Şükrü Haneder geçtiğimiz günlerde Dubai'ye giderek Çin Ligi'nde forma giyen Brezilyalı yıldız Pato transferi için görüşmeler gerçekleştirmişti.


Pato, Galatasaray'a neden transfer olmadı?


Yapılan görüşmeler sonucunda Pato'nun transferi olumsuz sonuçlanmış ve iki yönetici İstanbul'a eli boş dönmüştü. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Pato'nun Galatasaray'a gelmeme nedeni ortaya çıktı. Brezilyalı yıldıza yıllık 5 milyon Dolar garanti para teklif eden Galatasaray 10 milyon Dolarlık istek üzerine masadan kalktı ve Pato transferi olumsuz sonuçlandı.

Pato'nun gelecek sezon için Galatasaray ile yeniden transfer masasına oturmak için istekli olduğu da iddia edildi.


Pato kaç yaşında? Pato hangi takımda oynuyor?


2008 ve 2013 yıllarında İtalya'nın Milan takımında forma giyen ve sıkça adından söz ettiren Brezilyalı yıldız Pato yaşadığı sakatlıklar nedeni ile tam anlamı ile beklentileri karşılayamadı. Henüz 29 yaşında olan Brezilyalı golcü Milan macerasından sonra ülkesine döndü. Brezilya'da Corinthians, Sao Paulo takımlarının formasını da giyen Pato son olarak Çin'in yolunu tuttu.
Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Quanjian takımında forma giyen Pato bu sezon Tianjin Quanjian takımı forması ile 33 karşılaşmada 19 gol, 5 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Pato'nun Çin kulübü Tianjin Quanjian ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Galatasaray'ın forvet transferi belli oldu mu?


Galatasaray yönetimi Kasımpaşa ile yapılan transfer pazarlığı sonucunda Senegalli golcü Mbaye Diagne'yi kadrosuna kattı. Gomis sosyal medya yaptığı paylaşımda, "Diagne ile harika bir sezon geçirdim. Size sezonun ikinci yarısı için başarılar dilerim. Diagne'nin Galatasaray'da benim rekorumu kırmasını isterim." ifadelerini kullandı.

İŞTE BONSERVİS BEDELİ

Galatasaray, Kasımpaşa ile 12.8 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Şampiyonluk halinde 500 bin euro da bonus maddesi yer alıyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!