FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisarspor - Galatasaray arasında oynanan maçın ilk dakikalarında sarı kırmızılı takımda talihsiz bir an yaşandı. Akhisarspor atağında ceza sahası içinde Muslera ile Serdar Aziz talihsiz bir pozisyon yaşadılar.
Akhisarspor - Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısında Serdar Aziz ile Muslera arasında talihsiz bir pozisyon yaşandı.
Akhisarspor - Galatasaray maçının ilk yarısında Serdar Aziz ile Muslera ceza sahası içinde talihsiz bir pozisyon yaşadılar.
Sağ kanattan gelişen Akhisarspor atağında Serdar Aziz rakip futbolcuyu merak etmeye çalışırken, aynı anda kalesinden çıkış yapan Muslera, Serdar ile çarpışınca yerde kaldı.
İkilinin çarpışması sonrası Muslera’nın yanı sıra Serdar Aziz de yerde kaldı.
Topu hemen taca gönderen Muslera, boşluğuna aldığı darbenin ardından bir süre sonra yerde yattı. Uruguaylı file bekçisi devamında korkulacak bir sakatlık yaşamadığını söyleyerek kısa süre içinde hemen ayağa kalktı ve maça devam etti.