comScore

Galatasaray Galatasaray

Nzonzi için flaş açıklama: "Akılsızlık olur"

15 Ocak 2020, Çarşamba 18:41
Nzonzi için flaş açıklama:

Galatasaray'da bağları kopan Nzonzi'nin transferi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Aston Villa'nın devrede olduğu tecrübeli futbolcu için Sam Allardyce'dan tavsiye geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da kadro dışı bırakıldıktan sonra kulüpleri bağları tamamen kopan Nzonzi kendisine kulüp arıyor. Tecrübeli futbolcunun Roma'ya dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken, İtalyan kulübü Nzonzi'yi yeniden başka bir takıma kiralamayı düşünüyor. 

Başta Lyon ve Aston Villa olmak üzere birçok kulübün listesinde olan Nzonzi için teknik direktör Sam Allardyce'dan Aston Villaya tavsiye geldi. Sam Allardyce, TalkSport'a konuşarak Aston Villa'nın kesinlikle Nzonzi'yi transfer etmesi gerektiğini ve alınmamasının akılsızlık olacağını söyledi. 
"NZONZI'YI ALMAMAK AKILSIZLIK OLUR"

Nzonzi'yi istememek tam bir akılsızlık olur. %100 Aston Villa onu transfer etmeli. Aston Villa için çok önemli bir transfer olur. Yetenekleri ve tecrübesi ortada. 



NZONZI'DEN GELECEĞİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

"KENDİMİ SUÇLU HİSSETMİYORUM"

Galatasaray'da yaşadığı süreçle ilgili olarak, "Kendimi suçlu hissetmiyorum. Gerçekten büyütülecek bir şey yoktu"." diye konuşan Nzonzi geleceğiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

"AVRUPA'NIN EN İYİ LİGLERİNDE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Şu anda geleceğime odaklandım. Avrupa'nın en iyi liglerinde devam etmek istiyorum. Lyon, harika bir kulüp. Geleceğimle ilgili durum belli olur olmaz eyniden sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. PSG mi? Ben Parisliyim ve ailem Paris'te. 

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!