comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli'den Galatasaray eleştiri! 'Küçük bir takım...'

04 Aralık 2017, Pazartesi 09:58
Mustafa Denizli'den Galatasaray eleştiri! 'Küçük bir takım...'

Mustafa Denizli, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası Galatasaray'a yönelik çarpıcı ifadeler kullandı

FutbolArena - Mustafa Denizli, Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 3-0 yendiği karşılaşmada Sarı-Kırmızılı takımın performansını eleştirdi.

TRT Spor'da konuşan deneyimli futbol adamı Galatasaray'ın kötü bir görüntü verdiğini belirterek 'küçük bir takım'  ifadesini kullandı.
 

Mustafa Denizli'nin Beşiktaş - Galatasaray derbii yorumları


"KÜÇÜK TAKIM..."
Galatasaray'ın oynadığı futbol küçük takım görüntüsü verdi. "Ne olursa olsun kaybetmeyelim. Atağı düşünmeyelim" mantalitesiyle büyük takım olgusundan uzaklaşır, geriye düşersin."

"BEŞİKTAŞ 6-7 FARK YAPABİLİRDİ"

Doğru takımla, doğru isimlerle sahneye çıksan da mantalite yanlış olduğu zaman hiçbir şey ifade etmez. Galatasaray'ın Beşiktaş'a kaybetmesi sürpriz bir şey mi; değil. Bu kadar ezilmesi sahada yok olması son derece üzüntü verici bir durum. Beşiktaş 6-7 fark yapabilirdi. Galatasaray'ın pozisyonundan bahsedemiyoruz. İstatistikler, sonucu doğru göstermiyor. Çok daha farklı bitmesi gerektiğini gösteriyor.

"YAZIK BİR GÖRÜNTÜ"

Galatasaray için yazık bir görüntü vardı. Büyük takım gibi oynarsın ve bu skorla kaybedersin. Galatasaray'da asla böyle bir görüntü yok.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!