comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli'den derbi tahmini! "Beraberlik kokuyor"

27 Eylül 2019, Cuma 16:47
Mustafa Denizli'den derbi tahmini!

Galatasaray ve Fenerbahçe'de teknik direktörler yapan Mustafa Denizli, derbiyle ilgili tahminde bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Geçmişte her iki takımı da çalıştıran teknik direktör Mustafa Denizli, derbiyle ilgili tahminlerini paylaştı. Yeni Asır Gazetesi'ne konuşan deneyimli teknik adam, derbide beraberliğin ağır bastığını dile getirdi. 

"ALTIN TARTAR GİBİ KÜÇÜK"
"Kuyumcuların ve sarrafların kullandığı bir tartı aleti vardır bilirsiniz. Bence bu maçın sonucu altın tartar gibi küçük, ince farklılıkların etki edebileceği bir duruma bağlı. Galatasaray'ın sadece Muslera ve önündeki defansın Marcao, Luyindama ve Seri ile daha oturmuş bir görüntü çizmesi nedeniyle biraz daha şanslı olduğu söylenebilir. Ama geçen seneki maçı hatırlayın, Galatasaray 2-0 öre geçti, maç 2-2 bitti, biraz daha süre olsa belki F.Bahçe kazanabilirdi. Ezeli rekabette maç iki bölümlüdür. İlk yarıda mükemmel oynarsınız ama ikinci yarıda skoru yeterli görür, gerekli mücadeleyi yapmazsanız şemsiye tersine döner."

"MAÇ ORTADA"

"Galatasaray, Fenerbahçe'ye oranla çok az bir farkla önde. Derbiler üç ihtimallidir. Cim-Bom defansif anlamda Fenerbahçe ise ofansif anlamda daha iyi gibi. Ama şu gerçek ki maç ortada."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!