Mustafa Cengiz'in Beşiktaş açıklaması
Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçı hakkında konuşan Cengiz, "Türk futbolunu oluşturan büyük parçalar var. Beşiktaş da bu büyük parçalardan biri ve biz hafta sonu güzel bir maça çıkacağız." ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk yarışı ile ilgili de konuşan Cengiz, ilginç bir benzetmede bulunarak "Şişman kız sahneye çıkmadan opera bitmez. Son dakikaya kadar şampiyonluk kutlaması yapmam. İnşallah haklı olarak biz şampiyon oluruz. Bunu temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
UEFA Galatasaray'a ceza verecek mi?
UEFA ile Galatasaray arasındaki görüşmelere de değinen Mustafa Cengiz, "UEFA'dan bize yeni bir talep gelmedi. Yoğunluk nedeniyle sanırım ayın 11'ine kaldı. Biz zaten her hafta UEFA'ya bilgi veriyoruz." dedi. Bu konunda özellikle taraftara teşekkür eden Cengiz, "Özellikle taraftara teşekkür ediyorum, gerek loca gerek bilet gerek store satışları olsun. Bunlar, UEFA'nın ve dünyanın gözünden kaçmıyor." ifadelerini kullandı.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

