comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera: 'Domenec Torrent çok büyük hoca"

07 Nisan 2022, Perşembe 21:05
Muslera: 'Domenec Torrent çok büyük hoca

Fernando Muslera, "Galatasaray benim evim. Türkiye benim evim. Kalabildiğim en uzun süre Galatasaray'da kalmak istiyorum." dedi. 

FutbolArena - Fernando Muslera, beIN Sports'un sorularını yanıtladı. 

"SON 2 YIL BENİM İÇİN ZORLULARLA GEÇTİ"
Son 2 yıl benim için zorluklarla geçti. Ancak bu zorlu yollardan geçmemiz gerekiyor.  Galatasaray'a geldiğim zaman şampiyonluklar kazanmak, kendimi göstermek için geldim. Birçok şampiyonluklar kazandık. Elimden geldiğince performansımı geliştirmeye çalıştım. Mutlu yıllar geçirdim. 

"SAĞLIK EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Doktor Yener İnce, tıbbi ekibi ve kendisi bana çok yardımcı oldular. Bacağım ve diz kapağımdaki rahatsızlıklardan dolayı bana çok yardımcı oldular. Günün sonunda gerçekten bütün sağlık ekibine teşekkür ediyorum. 

"GALATASARAY VE TÜRKİYE BENİM EVİM"

11 yıl önce söylemiştim. Galatasaray benim evim. Türkiye benim evim. Burada kalabildiğim en uzun süre boyunca kalmayı istiyorum. Sevilmek çok gurur. Dışarıda gezerken, markete gittiğimde Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer takımlardan insanlar fotoğraf çektirmek istiyor. Bu saygı ve sevgiye sahip olmak gurur."

"TORRENT ÇOK BÜYÜK HOCA"

Domenec Torrent çok büyük bir hoca. Çok büyük kulüplerde çalışmış bir hoca. Antrenmanlarından mutlu oluyoruz. Takımın gelişmesini sağlıyor. Tabii kolay bir süreç değil. Adım adım ilerleyen süreç. Hem ekibin, hem kendini seviyoruz. Çok güzel bir ortam yaratılıyor. Umuyoruz ki birlikte şampiyonluklar kazanacağız.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!