comScore

Galatasaray Galatasaray

Morutan'dan 10 numara açıklaması! "Bilmiyorum"

25 Ağustos 2021, Çarşamba 15:56
Morutan'dan 10 numara açıklaması!

Galatasaray'ın yeni transferi Morutan, sarı kırmızılı kulüple ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da ismi uzun süredir gündemde olan Morutan ile görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi. Rumen futbolcu, dün gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılı kulübün önümüzdeki saatlerde resmi olarak transferi açıklaması bekleniyor.

"10 NUMARAYI GİYMEK İSTERİM"
Rumen gazeteci Emanuel Roşu, Morutan ile yaptığı görüşmeyi paylaştı. Genç futbolcu, "Umarım Galatasaray taraftarları mutludur. Her zaman böyle büyük bir kulüpte oynamayı hayal ettim. Burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. 10 numarayı giyer miyim bilmiyorum, henüz karar verilmedi." dedi.

MORUTAN'IN BONSERVİSİ VE YILLIK ÜCRETİ

FutbolArena TV'de açıklamalarda bulunan Hürriyet Gazetesi muhabiri Ali Naci Küçük, Olimpiu Morutan transferinin Galatasaray'a maliyetini açıkladı.

Ali Naci Küçük açıklamasında, "Morutan bu akşam İstanbul'a gelecek. 5 yıllık anlaşma yapıldı. Oyuncuya 600 bin euro yıllık ücret ödenecek. 3,5 milyon euro bonservis, 3 yıl vadeli olarak ödenecek. Galatasaray'da geleceğe yönelik yatırımlar yapılıyor. Morutan bu oyunculardan bir tanesiydi. Öte yandan Falcao ayrılığa çözüm odaklı yaklaşıyor. Kulüp bulması ya da sözleşme feshi bekleniyor." dedi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!