comScore

Galatasaray Galatasaray

Mitroglou'nun yeni adresini duyurdular! 'Terim istemiyor'

02 Mayıs 2019, Perşembe 13:21
Mitroglou'nun yeni adresini duyurdular! 'Terim istemiyor'

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mitroglou'nun gelecek sezon kadro planları içerisinde yer almadığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın devre arasında Marsilya'dan 1,5 yıllığına kiraladığı Kostas Mitroglou ile ilgili Fransız basınından yeni bir iddia ortaya atıldı. Yunan golcünün şu ana kadar sarı kırmızılılarda istenen performansı sergileyememesi nedeniyle Fatih Terim'in gelecek sezon kadroda düşünmediği futbolcunun gönderileceği iddia edildi. Mitroglou için eski kulübü Olympiakos'un da devrede olduğu öne sürüldü. 
 

Galatasaray Haberleri: Mitroglou, Galatasaray'dan ayrılacak mı?


Fransız basınında yer alan haberde Fatih Terim'in Mitroglou'yu istemediğini ve sezon sonunda göndereceği iddia edildi. Marsilya'nın da kadrosunda düşünmediği golcü futbolcu için Olympiakos'un istekli olduğu yazıldı. Olympiakos Başkanı İoannis Moralis'in eski futbolcularını transfer etmek istediği kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan İoannis Moralis, "Evet, Mitroglou'yu istiyoruz. Gelecek sezon bizim adımıza çok önemli. Kostas, taraftarların sevdiği bir oyuncuyu. Onunla ilgileniyoruz" dedi.
 

Mitroglou, Galatasaray'da kaç maçta oynadı?


Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 7 maça çıkan Mitroglou, bu karşılaşmalarda 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!