comScore

Galatasaray Galatasaray

Marcao'nun hesabı hacklendi! 'Beşiktaş ile transfer görüşmesi.."

10 Ağustos 2019, Cumartesi 10:08
Marcao'nun hesabı hacklendi! 'Beşiktaş ile transfer görüşmesi..

Instagram'ı hacklenen Galatasaraylı Marcao'nun hesabından, Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş ile görüşmelere başladığı yönünde paylaşım yapıldı. Marcao sonrasında instagram hesabını geri aldı. 

FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Marcao'nun instagram hesabı hacklendi. Gece geç saatlerde Brezilyalı futbolcunun hesabından Galatasaray yönetimiyle yaşanan problemin ardından ayrılık kararı alındığı ve Beşiktaş'la görüşmelere başlandığı yönünde bir paylaşım yapıldı. Kısa süre içinde Marcao'nun hesabının hacklendiği ortaya çıktı. 


Galatasaray Haberleri: Marcao instagram hesabı


Galatasaray İdari Menajeri Mert Çetin, Marcao'nun hesabının hacklendiğini söylerken Brezilyalı futbolcu da aynı şekilde twitter'dan açıklama yaptı. Marcao sabah saatlerinde ise yaptığı paylaşımda hesabını geri aldığı ve herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. 

MARCAO'NUN HESABINDAN YAPILAN BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMI

Galatasaraylı Marcao'nun instagram hesabının hacklenmesi sonrasında yapılan paylaşımda sarı kırmızılı yönetimle sorunlar yaşandığı ve bu nedenle ayrılık kararı alındığı, Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş ile görüştüğü yazıldı. Bu paylaşımın altına mesaj atan Ryan Babel, "Hesap hacklendi, bu sözlere inanamyın." dedi. 

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!